VIII Concurs de Cartells per a la Festa major del Vendrell 2015 - Límit inscripció 10 d'abril

de març 29, 2015



S’ha obert el termini per participar en el VIII Concurs de Cartells per a la Festa Major del Vendrell 2015, que finalitza el proper 10 d’abril. Qualsevol persona que tingui més de 16 anys, de manera individual o col·lectiva, pot presentar una única obra original i inèdita. 

El tema del cartell és lliure, amb l’única obligatorietat que hi consti el text “SANTA ANNA 2015 – FESTA MAJOR – EL VENDRELL – 25, 26, 27 I 28 DE JULIOL”. A més, s’ha de destacar “SANTA ANNA 2015”, i “FESTA MAJOR” ha d’anar en un format més petit. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l’Ajuntament del Vendrell. Com a novetat d’enguany, les obres s’han de lliurar telemàticament. El formulari per fer la inscripció i les bases de participació es poden trobar al web de l’Ajuntament del Vendrell.

El Jurat, com l’any anterior, comptarà amb el vot popular fet a les xarxes socials i també amb el de les butlletes repartides per diferents establiments de la vila. El premi està dotat amb 300 euros (dels quals cal deduir les retencions establertes per l'article 52 de la Llei i el Reglament de la Renda de les Persones Físiques, que especifica que són del 18% de l’import).
El veredicte del guanyador es farà públic durant la celebració de la Fira d’Entitats del Vendrell.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars