Sant Jaume dels Domenys: Presentació de la web turística

de març 27, 2015


Una web intel·ligent que envia la informació gràfica en format adient per ser perfectament oberta per cada tipus de dispositiu que es connecti.

Aquesta web, un treball d'enginyeria realitzat per Miquel Àngel Garcia i Xavier Salvador (Revolumedia), està pensada per poder oferir un servei adaptable al dispositiu a través del qual es realitza la connexió,  de manera que si es fa des d'un mòbil l'agilitat, la rapidesa és la prioritat, evitant el típic problema de no poder navegar perquè el contingut és massa pesat.

La clau és el treball fet per aconseguir que en fer la connexió el sistema s'adapti a les capacitats tècniques del dispositiu, de manera que si es fa amb un ordinador amb unes característiques que permeten fotos d'alta definició, això és el que la web mostra; si es fa des d'una tauleta, les fotos s'adapten a un pes adient perquè es puguin obrir amb total qualitat, i el mateix fa amb els mòbils. I tot això ho fa de manera automàtica.

És tracta d'una oferta diferenciada que fins ara no s'havia vist disponible aplicada a webs amb característiques com aquesta.

Per poder veure aquest web turístic només cal entrar al full de l'Ajuntament
http://www.santjaumedelsdomenys.cat/

i clickar sobre la imatge dels arcs, on està escrit el títol: "Descobreix Sant Jaume dels Domenys".
Us sortirà un seguit de fotos, cliqueu sobre qualsevol, i s'obrirà l'oferta completa que recull la web.
Per a més comoditat us deixo l'enllaç directe

http://santjaumedelsdomenys.revolumarket.com/visit/users/sant-jaume-dels-domenys/guia-turistica/

En ella trobareu oferta d'allotjament, de restauració, rutes i una visita en imatges als principals monuments amb la seva corresponent explicació.
Magí Pallarès, alcalde de Sant Jaume dels Domenys
Miquel Àngel Garcia i Xavier Salvador enginyers de Revolumedia
creadors del web turístic de
Sant Jaume dels Domenys

Per aquells que visitin el municipi i vulguin fer servir el mapa que aquesta web ofereix amb la localització de tots els serveis i monuments, poden activar una opció que els situarà en el mapa (mitjançant el seu mòbil, sempre després que hagin fet ells mateixos la petició i autorització des del mateix mòbil) i així poden saber en tot moment on són i no perdre's.

Altre avantatge que presenta aquesta web és que l'actualització i incorporació de nous continguts es fa directament per l'Ajuntament, en aquest cas ho farà en Christian Knoph.

Ha estat en Joan Viñas el regidor responsable de coordinar tot el procés incloent-hi aconseguir els materials que han aportat les empreses que han volgut formar part del contingut de la web, i cal dir que el resultat és força atractiu i, com ha comentat un dels present a l'acte, és una eina que pot ser de gran ajuda perquè els amants del turisme rural, ja que el municipi té molt bona oferta en aquest sentit a més de poder oferir un entorn natural i un patrimoni ple d'interès.

Per la seva part en Magí Pallarès, en cloure l'acte, ha destacat que l'Ajuntament assumeix el repte de mantenir i incrementar les bones condicions perquè aquest patrimoni que el municipi exhibeix ara en la seva web turística, estigui en òptimes condicions per ésser visitat.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars