Presentació del 30è Aniversari del Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys

de març 02, 2015

Dos sortidors portaran el nom de Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys per a celebrar el seu 30è Aniversari, un privilegi que tenen les grans colles de diables de Catalunya.  


El passat diumenge, a la sala d’actes de la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume dels Domenys, va tindre lloc l’acte de presentació de la temporada del Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys.








Coincidint amb què enguany se celebra el 30è aniversari de la fundació de la colla de diables, els membres de la formació van decidir realitzar un acte inaugural obert a tot el municipi per presentar tots els assistents les seves intencions i alhora apropar-se més al poble ja que enguany la volen fer grossa.

30 Anys d'Història
L’acte va començar amb la projecció d’un vídeo recull dels anys d’història de la colla, titulat "30 anys d’història 30 anys de foc".

Presentació del logotip del 30è Aniversari
Tot seguit i després de què Marc Palau, el cap de colla pronunciés unes paraules, es va donar pas a la presentació del logotip del 30è aniversari de l’agrupació, realitzat per KimberlySanches, guanyadora del concurs per al disseny del mateix.

Presentació del programa d'activitats previstes
Seguidament va presentar-se la festa de celebració del 30è aniversari del Ball de Diables, que es celebrarà el proper 20 de Juny, on realitzaran un correfoc pel municipi juntament amb els Diables de Santa Oliva i una altra colla convidada encara pendent de confirmar. La festa acabarà amb un concert amb el cantautor català Miquel del Roig, el grup de rock Éter i amb DJ Patata.

Sortidors amb el nom de la colla de Diables de Sant Jaume dels Domenys
Finalment per acabar l’acte, va arribar el moment més esperat de la tarda, la presentació dels nous sortidors que la Pirotècnia Catalana ha desenvolupat i que portaran el nom del Ball de Diables de Sant Jaume, al igual que altres grans colles del territori català que també gaudeixen d’aquest privilegi.

Els del Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys seran la primera colla de diables que tindrà el seu nom en dos sortidors, el sortidor Sant Jaume, que es tracta d’un sortidor estil patum amb les espurnes apagades característiques d’aquest combinades amb espurnes estil titani més vives. El segon sortidor serà el commemoratiu del 30è aniversari de la colla i es tracta d’un sortidor de color groc amb un color molt viu.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars