El Vendrell: Cursos per a la Gent Gran (abril - juny 2015)

de març 29, 2015


Durant el segon trimestre del 2015, l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell organitza dos cursos:
Entrenament de la memòria
Txi-kung. 
Les inscripcions per participar-hi es poden fer del 23 de març al 2 d'abril.
El curs d'entrenament de la memòria s'iniciarà el 7 d'abril. L'activitat es durà a terme els dimarts a l'Esplai del Tívoli en dos horaris diferents: de 9.30 h a 11 h o d'11.30h a 13h. La matrícula per a aquest taller té un cost de 33 euros. Aquest curs té com a objectius principals exercitar la memòria, potenciant les diferents funcions cognitives, prevenint el deteriorament cognitiu, afavorint la comunicació i potenciant les relacions.
La segona proposta, el curs de txi-kung, començarà el 8 o el 9 d'abril, segons l'opció. Els matriculats en la primera opció faran la classe els dimecres d'11 h a 12.30 h a l'Esplai del Tívoli. La segona opció proposa l'exercici cada dijous d'11 h a 12.30 h, en aquest cas, a l'Esplai del Tancat. La matrícula té un cost de 33 euros. El txi-kung és una gimnàstica procedent de la Xina, que possibilita un rendiment físic i intel·lectual més gran i contribueix a l'equilibri emocional. Es practica a través d'uns exercicis suaus que no requereixen esforç físic.
Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a l'Àrea de Gent Gran de l'Esplai del Tívoli (2n pis). Les places són limitades.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars