Banyeres del Penedès: Gran èxit de les representacions teatrals de les "Tres farses russes"

de març 02, 2015

L'elenc artístic de Banyeres va fer gaudir al públic, qui no va deixar de riure.  


Tant dissabte dia 28 de febrer  com diumenge dia 1 de març es va representar l'obra "Tres farses russes" d'Anton P. Txèkhov, (adaptació de Joan Oliver) a la Societat Nova,  per part de l’Elenc Artístic de Banyeres sota la direcció de Joan Vallés.

L'obra es va desenvolupar en tres actes: "El prometatge" amb Carles Ferràs, Núria Font i Josep Ràfols; "L’ós" amb Rosó Borrell, Oriol Pallarés i  Joan Vallés i "L’aniversari"amb Jordi Ràfols, Juani González, Joan Jesús Rovira, Elisenda Ràfols, Pau Figueras, Joan Urgell, Josep Figueras, Josep Jané, Joan Català i Carles Ferràs.

Retorn als escenaris després de 10 anys 
Després de gairebé deu anys  d’inactivitat i de la mort del seu estimat director i fundador Josep Mª font fa dos anys, el teló es va aixecar de nou pels membres de l'Elenc Artístic de Banyeres, i ho van fer amb un gran èxit.

Un cop acabada l’obra, i amb el desig de retre homenatge a Josep M. Font es va lliurar un ram de flors a la seva vídua, per part d’Ivet Garriga i Dídac Ràfols,  en nom dels joves que anys enrere havien participat en la representació d'altres obres pujades a l'escenari per l'Elenc Artístic de Banyeres. Aquest moment de record i reconeixement va emocionar a tots els presents.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars