Concurs Logo 30è Aniversari Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys

de gener 04, 2015


Convocatòria del concurs per la creació del logo del 30è aniversari del Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys

1.- Participants. Convocatòria adreçada a tothom en general
2.- Tema. Les obres han de ser inèdites i el tema és el foc, els diables, i ha de fer referència al 30 aniversari del Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys
3.- Tècnica i mida. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quatricomia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats.
El cartell ha d’incloure: BALL DE DIABLES DE SANT JAUME DELS DOMENYS, 30 ANIVERSARI.
El format de l’obra ha de ser en DIN A-3.
L'obra guanyadora s’estamparà a la part davantera de la samarreta dels 30 anys.
El guanyador del qual haurà de proporcionar el treball en format digital per tal de poder-lo serigrafiar a la samarreta
4.- Presentació. Els originals s’han de lliurar al carrer de la Indústria, número 2, de Sant Jaume dels Domenys, la setmana del 12 al 17 de gener del 2015 dins de l’horari de 20:00 a 21:30. Poden lliurar-se en mà o bé mitjançant qualsevol altre procediment habitual. Els treballs hauran d’anar signats al dors amb un pseudònim, que també haurà de figurar a l’exterior d’un sobre tancat. A dins hi haurà una nota amb el nom complet de l’artista. Les obres s’han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l’exposició i el trasllat.  El logo guanyador restarà propietat del Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys, així com l’ús que se’n pugui fer: edició de cartells, programes de mà, invitacions, anuncis o qualsevol altre tema relacionat amb la promoció de l’entitat.
5.- Jurat. El jurat estarà format per ex-presidents de l’entitat, junta actual i una persona experta en el món del disseny. El premi pot ser declarat desert en cas que les obres presentades no reuneixin la qualitat adient.
7.- Veredicte. Es farà públic el dia de la presentació del logo el dia 1 de Març del 2015 (la data pot ser modificada)
8.- Lliurament de premis i exposició. El lliurament de premis es realitzarà a la sala d’actes de Sant Jaume dels Domenys, el dia 1 de Març del 2015 (la data pot ser modificada). Totes les obres presentades s’exposaran a la Sala d’actes a partir del dia que s’hagin lliurat.
9.- Premi. El premi del concurs consisteix en l’estampació del logo guanyador a la samarreta dels 30 anys i un premi en metàl·lic de 60 €.
10.- Condicions. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d’imatge. El Ball de Diables de Sant Jaume dels Domenys no es fa responsable dels desperfectes o danys que, fortuïtament, es puguin ocasionar en les obres presentades.
La organització es reserva el dret de manipular infogràficament el cartell guanyador, respectant el màxim l’original.
Fitxer:
BASES en PDF

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars