El Vendrell: Supermercat d'Art 2014

de desembre 03, 2014

A partir de divendres 12 de desembre i fins el diumenge 4 de gener es podrà visitar el Supermercat d'Art i adquirir-ne les obres d'art exposades. 


Aquesta iniciativa de caràcter biennal ens torna a citar al Portal del Pardo i posa a la disposició dels visitants les obres en ceràmica de Camil·la Pérez, del Vendrell; Maria Carme Gutiérrez, de Subirats; Marta Masana, de Barcelona; Núria Soley, de Palau-solità i Plegamans, i Roser Oter, de Santa Oliva; de joieria d’Esther Heras, del Vendrell; tèxtils d’Imma Pau, de Font-rubí; de tècnica mixta i encàustica d’Iraida Llucià, de Santa Oliva, i els collage d’imatges digitals i pintura acrílica de Montse Capellades, del Priorat de Banyeres;  quant a pintures, hi haurà obres de Robert Martí, de Lleida; Teresa Escudero, del Vendrell, i Teresa Jané, de Barcelona. Tota aquesta obra estarà emmarcada en un entorn de cartró.

La inauguració tindrà lloc divendres 12 de desembre, a les 20 h.
Horaris per la resta de dies del Supermercat d'Art:
De dimarts a divendres, de 17 h a 20 h, els dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i els diumenges d’11 h a 14 h. Els dilluns i els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i l’1 de gener la sala romandrà tancada. 


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars