Commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans: Diàleg entre els drets humans, les arts i la cultura

de desembre 02, 2014

Jardí dels Drets Humans a Moorbad Harbach (Àustria)
Imatge: Hans Steiger

El proper dimecres 10 de desembre se celebrà el Dia Internacional dels Drets Humans, per aquesta raó  la  Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona organitzen un acte institucional per a commemora-ho.

L'acte tindrà lloc a la Sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona a dos quarts de set de la tarda.

Enguany el tema escollit és el diàleg entre els drets humans, les arts i la cultura, l'acte serà presidit per l'Hble Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya i comptarà amb la col·laboració de nombrosos artistes com ara Montserrat Carulla, Màrius Serra, Albert Guinovart, Marina Rossell, Àgata Roca, la Fura dels Baus, Los Manolos, Pep Sala, entre d'altres, que faran la lectura pública de la Declaració Universal dels Drets Humans.

La conferència central del l'act anirà a càrrec de Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català.

L'acte finalitzarà amb l'actuació de Joan Chamorro i Andrea Motis.

Cal inscripció per demanar invitació. Ho podeu fer a ANUE, Associació per a les Nacions Unides al tel. 933 301 390 o per correu electrònic info@anue.org.

ANUE és una organització no governamental fundada a Barcelona el 31 d'octubre de 1962 amb l'objectiu de defensar i divulgar els principis de la pau i els drets humans, per aconseguir la convivència pacífica entre els pobles de la terra.  ANUE està reconeguda per les Nacions Unides com a únic nexe principal entre la ONU i la societat civil a Espanya; actua com a punt focal del Centre Regional d'Informació de nacions Unides (UNRIC) a Brussel·les i té estatus consultiu davant el Consell Econòmic i Social (ECOSOC)


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars