Banyeres del Penedès: Celebració Diada de l'11 de Setembre 2014

de setembre 05, 2014

Imatge de l'Acte de celebrat l'any 2013 al
Cementiri de Banyeres. 
Nota de Premsa (Català)

Des de fa molt de temps, La Diada de Catalunya ha estat un referent dels ciutadans de Catalunya per fer saber el seu sentiment nacional i reivindicatiu, tant de la seva cultura, la seva identitat, o els seus costums propis. Enguany, aquesta Diada encara és més emblemàtica, ja que es compleixen 300 anys de la caiguda de la ciutat de Barcelona per les tropes borbòniques, que va ocórrer durant la Guerra de Successió Espanyola, i que posteriorment va provocar l'abolició de les institucions catalanes 2 anys més tard. Aquesta data tan significativa, fa que aquesta Diada tingui un especial èmfasi en el que a sentiment catalanista es refereix, sumant-se totes les institucions de Catalunya a la celebració d'aquesta important data, amb total tranquil•litat i solemnitat.
Des del nostre municipi, s'ha volgut fer una celebració especial, a la qual esteu tots convidats si voleu participar.

Nota de Prensa (Castellano) 
Desde hace mucho tiempo, La Diada de Catalunya ha sido un referente de los ciudadanos de Catalunya para hacer saber su sentimiento nacional y reivindicativo, tanto  de su cultura, su identidad, o sus costumbres propias. En este año 2014, esta Diada todavía es más emblemática, pues se cumplen 300 años de la caída de la ciudad de Barcelona por las tropas borbónicas, que ocurrió durante la Guerra de Sucesión Española, y que posteriormente provocó  la abolición de las instituciones catalanas dos años más tarde. Esta fecha tan significativa, hace que esta Diada tenga un especial énfasis en lo que a sentimiento catalanista se refiere, sumándose todas las instituciones de Catalunya en la celebración de esta importante fecha, con total tranquilidad y solemnidad. 
Desde nuestro municipio, se ha querido hacer una celebración especial, a la cual estáis todos invitados si queréis participar.



 Agenda d'Activitats  /Agenda de Actividdes
Dimecres 10 de setembre a les 10 de la nit al Priorat de Banyeres hi haurà l'actuació de l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres i finalitzarà amb una copa de cava per a tots els assistents.

Miércoles 10 de septiembre a las 10 de la noche en el Priorat de Banyeres, actuación de l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres i compa de cava para todos los asistentes. 

Dijous 11 de setembre a les 11 del matí al Cementiri Municipal es farà l’acte institucional d’homenatge al soldat desconegut amb glossa institucional a càrrec de Roser Guasch, cantada dels Segadors per la Massa Coral Banyerenca i salves a càrrec dels Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch

Jueves 11 de septiembre a las 11 de la mañana Acto Institucional de Homenaje al Soldado Desconocido en el Cementerio Municipal. Glosa institucional a cargo de Roser Guasch, canto del Segadors por la Massa Coral Banyerenca i salves a cargo de los Bandolers i Trabucaries d'en Montserrat Poch. 

Divendres 12 de setembre a les 17.30h a la Plaça de l’Ajuntament hi haurà Espectacle de titelles “El Bavastell antic” a càrrec de la Companyia Galiot Teatre i seguidament xocolatada per a la canalla.

Viernes 12 de septiembre a las 17:30 h. en la Plaça de l'Ajuntament, espectáculo de marionetas "El Bavastell antic" a cargo de la Compañía Galiot Teatre i a continuación chocolatada para los niñsos y niñas. 


Dissabte 13 de setembre a les 10 de la nit a la Plaça de l’Ajuntament. Havaneres amb el grup “Port bo” i rom cremat.

Sábado 13 de septiembre a las 10 de a noche en la Plaça de l'Ajuntament. Habaneras con el grupo "Port Bo" y rom cremat.  

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars