Barcelona: IV Jornada Recerca local, patrimoni i història marítima (informació preliminar i termini presentació propostes)

de juliol 30, 2014

Autor fotografia: Museu Marítim
Maqueta del Litoral de Barcelona
El dissabte 29 de Novembre 2014, a la seu del Museu Marítim de Barcelona es celebrarà la IV Jornada de Recerca local, patrimoni i història marítima, que cerca ser un punt de trobada i d'intercanvi d'idees i projectes, així como copsar la situació actual i la possible projecció de futur de la recerca en aquesta especialitat.

La jornada és una mostra de la continuïtat de l'iniciativa que l'any 2009 van engegar el Museu Marítim de Barcelona, l'Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora d'Estudis de Parla Catalana, pel desenvolupament i difusió de la història i el patrimoni lligats al mar del nostre país. Dins aquest marc el Museu Marítim de Barcelona va constituir l'Observatori Permanent d'Història i Cultura Marítima de la Mediterrània, per articular els programes i activitats que tenen com a finalitat donar a conèixer la història vinculada al mar així com per fomentar les activitats de recerca interdisciplinàries, molt especialment les relatives a cultura, art, ciència, tècnica i història marítimes.

Termini de recepció de propostes:  10 d'octubre 2014


Trobareu la fitxa de projectes a omplir amb les vostres propostes al document adjunt de la següent notícia:http://www.irmu.org/news/1591.



Contacte: mail:gonzalezsin@diba.cat / Telf. 933 42 99 20

Lloc de celebració:Sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona. Drassanes Reials. Museu Marítim de Barcelona. Av. De les Drassanes s/n. 08001 Barcelona

Per assistir-hi: Cal inscripció prèvia, gratuïta.
Preu dinar: 16 € (es pot pagar el mateix dia)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars