Barcelona: Congrés Seguretat i Gènere (Informació Preliminar i Programa Previst)

de juliol 30, 2014


Pels dies 18 i 19 de setembre de 2014 està prevista la realitzacio d'un Congrés sobre Seguretat i Gènere, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa Europea de Dones Policia (ENP), que fa poc ha establert la seva seu a Barcelona.

L’ENP és una ONG que té per objectiu optimitzar la posició de les dones policia a les forces policials europees, i té com a principal finalitat intercanviar experiències i informació sobre la posició de les dones, i a fomentar la investigació internacional i la formació en temes d’importància per a la funció de les dones policia a Europa. També promou el suport mutu entre les dones policia europees i vol establir contactes en tots els països del continent.  Aquests objectius són la base per organitzar aquest congrés. 
L'actual directiva de l'ENP de dreta a esquerra:: Daniela Tunst (Austria) Elvira Bayona Quirantes (Barcelona Local Police), Lola Vallès (Spain), Montserrat Pina Martínez (Barcelona Local Police – Presidenta), Marlies Menhart (Austria), Ausra Dovydeniene (Lithuania)


La Xarxa Europea de Dones Policia (ENP) va celebrar els seus primers 25 anys d'existència el passat mes de maig, i està presidida actualment per Montserrat Pina. 

Per a més informació www.ENP.eu

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars