Banyeres: Resum Festa Major de les Masies de Sant Miquel

de juliol 23, 2014


Del 18 al 20 de juliol ha tingut lloc la celebració de la Festa Major de les Masies de Sant Miquel. Així divendres els infants i els joves van poder gaudir de karts i quads al llarg de la tarda. Ja al vespre va tenir lloc el sopar popular amb un menu preparat pel Restaurant Can Kildo de Llorenç dle Penedès, la nit va culminar amb un espectacle de transformisme a càrrec de Yorky Show.

Dissabte va ser una jornada plena d'activitats amb el torneig de futbol sala infantil, juvenil i adults; el torneig de dòmino i els de parxis, rumy, i diferents jocs de cartes. També es va poder participar en tallers com el de maquillatge de fantasia per a tothom. D'altre costat va tenir lloc la cercavila amb el Drac petit de Banyeres, Timbalers, Bastoner Banyerencs acompanyats pels Grallers "Els Aixarts", Bandolers i Trabucaries d'en Montserrat Poch i Capgrossos de les Masies de Sant Miquel. Així mateix es va poder gaudir de l'exposició de motos "Custom Harley" amb més de 100 peces exhibides.  Ja al vespre va haver ball amb Rufino Disco Laser Show i el gran sorteig del lot de Festa Major.

Diumenge es va celebrar missa cantada per la Massa Coral Banyerenca, que ha complert 60 anys d'existència; i en el aspecte més lúdic es va poder participar del bany d'escuma per a petits i grans, i de l'animació infantil amb l'actuació de Màgic Show. La cloenva va consistir en un ball amb el conjunt Clau de Sol.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars