Europa: Presentació a Barcelona del projecte MedSeA

de juny 06, 2014





Agenda Europea: Roda de premsa de Patrizia Ziveri investigadora de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB sobre l'acidificació i l'escalfament del Mediterrani on presentará el resultat del projecte MedSeA.

The European Mediterranean Sea Acidification in a changing climate (MedSeA) és un projecte finançat per la Comissió Europea dins del Programa Marc 7, en ell participen 22 institucions (incloent 6 membres associats) que pertanyen a  12 països. 

MedSeA avalua els riscos i els llindars relacionats amb l'acidificació del Mediterrani, els seus ecosistemes, i les repercusions en les escales econòmiques.  Especialment té interès en transmetre el coneixement científic a la vegada que plantejar mesures per corretgir le variacions entre les diverses regions.

D'entre les entitats que participen es troba la Universitat Autònoma de Barcelona i el Intituto Mediterráneo de Estudios Avanzados (CSIC) per part de l'Estat espanyol.

L'acte tindrà lloc dijous 12 de juny a Barcelona a l'Aula Europa de la seu de les institucions europees de Barcelona (Passeig de Gràcia, 90) a les 10:00h.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars