El Vendrell: “Projecte 1ART1” – Colaboració Escola d’Art Apel•les Fenosa i CEIP Teresina Martorell.

de juny 01, 2014



Camil•la Pérez Salvá ha estat el cor que ha iniciat aquest projecte que permet treballar transversalment l’art com a eina integradora i creadora d’experiències compartides que permet apropar la visió del jove que s’inicia en la seva experimentació amb la creació artística amb la complementarietat i contrast amb l’artista ja reconegut que porta a les seves esquenes una valuosa càrrega d’experiència creativa.

El “Projecte 1ART1” ha permès que els joves participants i les seves famílies puguin copsar com formen part d’un teixit social que s’expressa a través de l’art i com les seves obres són instrument per obrir noves i gratificadores experiències amb d’altres persones i grups que tenen en l’art la seva eina d’expressió.

Cada obra de cadascú dels infants ha sigut el motiu d’inspiració de l’obra de cadascú dels artistes consagrats que participen de manera que les obres són en realitat el conjunt de les dues peces.

Cada artista consagrat ha donat les seves obres de manera gratuïta i amb una finalitat altruista, perquè ajudin a recaptar fons pel projecte "Fem Pinya" destinat a ajust de menjador escolar, a més de servir perquè els joves participants de l’exposició pugin viure l’experiència de veure les seves obres aparellades amb la d’un artista reconegut, la qual cosa no deixa de ser una trobada, que en molts dels casos va poder ser personal, ja que a l’exposició es van poder conèixer l’artista amb el infant el dibuix del qual havia servit per inspirar-lo.

L’exposició romandrà oberta fins el 15 de juny al Saló Portal del Pardo, carrer Major, 20 en horari de dimarts a divendres de 17h a 20 h, dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, diumenges i festius d’11 a 14h . Els dilluns romandrà tancada.



Artistes participants en el projecte 1ART1

Ahddaf, Abdellah;
Almonacid Cebrian, Montse;
Barcons Corominas, Anna;
Barnadas Pérez, Anton;
Bosquet Muncunill, Marta;
Carceler Grau, Teresa;
Descals Esquius, Joan;
Escoté, Dolors;
Giménez Pous, Teresa;
Güell Vives, Assumpció;
Iwamoto, Satoco;
Juncosa Romeu, Lurdes;
Llucià Bagüés, Iraida;
Madola;
Mañé Jané, Jordi;
Massana, Josep;
Merencio Nin, Víctor;
Milà, Joaquim;
Moretó alvarado, Elisabet;
Muncunill Casafont, Rosa;
Navarro Ribas ,Roser;
Pérez Salvà, Camil.la;
R. Peribáñez, Marta;
Ribas, David;
Ribas Rosell, Rosa Maria;
Rius Font, Mercè;
Rovira Palau, Maria;
Serrajoan;
Soler Alcaide, Nati;
Soler Trillas, Griselda;
Soley, Núria;
Somekawa, Sozho;
Tawfik, Nadia;
Tous Urpí, Laura;
Tuset Suau,Joan;
Urpí Ribas, Joan Josep;
Ventura, Joël;
Yani Güell ,Josep

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars