El Vendrell: Exposició dels Treballs dels Alumnes de l’Escola d’Art “Apel•les Fenosa” Curs 2013 – 2014

de juny 01, 2014

Vista de diversos treballs realitzats pels infants i joves
que han assistit als cursos de l'Escola d'Art Apel·les Fenosa.

L’Escola d’Art Apel•les Fenosa ofereix cada any un ventall de cursos destinats a totes les edats, infants i adults, per apropar-se a les tècniques que permeten expressar a través de la pintura, la ceràmica, esmalt o el dibuix les seves emocions i sentiments, la seva manera de veure el món i de viure la vida.

Una de les creacions pertanyent  una de les joves
estudiants de l'Escola. 
El treball de l’escola a través dels seus cursos cerca, en paraules del Regidor d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell Kenneth Martínez, “Despertar i estimular la diversitat de formes a través de les quans podem expressar-nos i aprehendre la realitat potenciant la creativitat i la imaginació”

Camil•la Pérez Salvà, gran ceramista i professora de l’Escola d’Art Apel•les Fenosa, es va poder conèixer els temes escollits aquest any pels treballs dels alumnes més joves, centrat en la observació de la figura humana i del seu entorn quant a estructures arquitectòniques o petits esquemes urbanístics creats amb estructures arquitectòniques de desbordant imaginació.

Així els alumnes van treballar plasmant dibuixos acolorits de figures humanes, petits bustos de fang, i espectaculars i acolorides mostres d’arquitectura en ceràmica, entre d’altres.

Pel que fa als alumnes adults, la gama de creacions ens molt diversa i de gran qualitat, que mereixen una observació acurada pels nivells de assolits.
Vista general d'alguns dels treballs realitzats
perls alumnes adults de l'Escola.

L’exposició romandrà oberta fins el 15 de juny al Saló Portal del Pardo, carrer Major, 20 en horari de dimarts a divendres de 17h a 20 h, dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, diumenges i festius d’11 a 14h . Els dilluns romandrà tancada.









Una de les peces creades per un del alumnes adults
de l'Escola. 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars