Banyeres: L’Heretat Sabartés oferirà vetllades musicals aquest mes de juliol.

de juny 19, 2014

Agenda de concerts

  • Dijous 17 de juliol amb la presència de l’Orquestra de Cambra Catalana & Marta Arbonés que interpretaran obres de Haendel, Mozart, Toldrà i Casals.
  • Dijous 24 de juliol amb l’Imposto Libero Esemble amb obres de Mozart, Esterri i J. Williams (Memòries d’una Gheisha).
  • Dijous 31 de juliol de nou amb l’Orquestra de Cambra Catalana aquest cop amb Joan Espina amb un programa que incorpora obres de Piazzolla i Vivaldi (Quatre estacions). 

La presentació d’aquesta nova oferta cultural que àmplia les activitats que ofereix Bodegues Sumarroca, propietaris, entre d’altres, de l’Heretat Sabartés, va tenir lloc ahir per la tarda amb la presència del Sr. Sumarroca, del Sr. Pàmies director de l’Orquestra de Cambra Catalana i l’alcaldessa de Banyeres Sra. Figueras.  

L’oferta de concerts inclou la possibilitat de poder gaudir d’una degustació gastronòmica als jardins de la Finca, amb sopar tipus coktail amb maridatge de vins de les Bodegues Sumarroca. Els assistens poden escollir assistir-hi només al concert, o bé al sopa i el concert.

Hi ha una aforament limitat a 100 persones per cada concert i cal fer les reserves amb 7 dies d’antelació.

Els preus són força assequibles: 20 € concert / 50 € sopar i concert

Per més informació i reserves: pedidos@selfoods.es, Telèfon : 93 891 10 92 - 93 475 01 25 en horari de 8:00h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h de dilluns a divendres. Descompte del 20 % pels veïns i veïnes de Banyeres del Penedès on està radicada l’Heretat Sabartés.

L’Heretat Sabartés és un conjunt arquitectònic compost per diverses construccions, entre elles unpalauet del segle XVIII, una bodega i una ermita amb teulades de ceràmica verda, és una finca singular i de gran bellesa plàstica, totalment integrada en l’entorn, envoltada de 25 hectàrees de vinya de les varietats chardonnay, muscat, riesling i sauvignon blanc,.

L’acte de presentació va finalitzar amb un lunch i vi i cava Sumarroca per a tots els assistents. 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars