2a Setmana de l'Empresa al Penedès i el Garraf

de juny 02, 2014



Del 3 al 6 de juny, en diversos escenaris i amb formats molt diferents, la 2a Setmana de l'Empresa proposa una programació de trobades per a empresaris i directius del Penedès i el Garraf.

El calendari d'activitats s'enceta dimarts 3 de juny, amb La Marató de l’ADEG, amb un programa de presentacions en què es donaran a conèixer una trentena d'empreses. Durant tot el matí, a la Masia d'en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú), es propiciarà la interrelació i el contacte comercial entre tots els assistents.

La principal novetat d'aquesta 2a Setmana de l'Empresa serà l'Àgora Pimes, presentada com la 1a Convenció de la petita i mitjana empresa al Penedès i el Garraf. En sessió de matí i tarda, s'emplaçarà al Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, dimecres 4 de juny. Pel matí, els assistents podran optar entre dos programes simultanis de ponències d'actualització empresarial. Per la tarda, 9 empreses del nostre entorn més proper exposaran les seves pràctiques i experiències més recents.

El mateix dimecres 4 de juny, al Restaurant Sol i Vi, a Lavern · Subirats, tindrà lloc un dinar de treball que comptarà amb Antoni Maria Grau, director general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, com a ponent convidat. El dinar-col·loqui es presenta amb el títol “Revitalitzar la indústria i créixer”.

Finalment, divendres 6 de juny, un autocar farà un itinerari pel Garraf i el Penedès amb parades i visites a les empreses Hotel Estela (Sitges), Garraf Maquinària (Sitges), Cartonatges Josep Arbós (Vilobí del Penedès) i Mas Bertran (Sant Martí Sarroca). El programa correspon a la 9a Jornada de Turisme d'Empresa, que transitarà durant tot el matí.

La 2a Setmana de l'Empresa és una iniciativa de l'ADEG, l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès. Es pot trobar més informació de cadascun dels actes al web www.adeg.cat

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars