Sant Jaume dels Domenys: 3a Cursa Solidaria del Centreex

d’abril 01, 2014


La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi i que acceptin i respectin el present reglament.

La distància serà de 10,6 km.

La sortida i arribada estaran situades a Sant Jaume dels Domenys, al bosc de Campau.

La sortida de la prova es donarà el diumenge 27 d’abril de 2014 a les 10:00.

El tancament de la prova es produirà al cap de 2,5 hores d’haver començat.

El circuit està compost en un 85% de camí de muntanya i un 15% de camí asfaltat.

L’avituallament serà al km 5 i a l’arribada.

El mínim d’edat per participar a la prova són 16 anys. Els menors de 18 anys hauran de portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, per entregar-la el dia de la recollida del dorsal.

Les inscripcions estaran limitades a 500 participants.

El preu de la inscripció és:

      10 euros pels corredors federats amb llicència C.

      12 euros pels corredors no federats (inclou llicència temporal de la FEEC).

Els socis del centreex tenen un descompte i el cost és de 10 euros pels corredors no federats i 8 euros pels corredors amb llicència C.

Les inscripcions es podran fer des del dia 28 de febrer fins al dia 23 d’abril de 2014.

Per a fer efectiva la inscripció s’ha d’omplir la butlleta d’inscripció i seguir les instruccions que conté la pàgina web de la cursa (cursadelcentreex.wordpress.com). El pagament es pot realitzar amb targeta de crèdit o dèbit via TPV o bé fent una transferència bancària individual per participant, indicant clarament el NOM i COGNOMS del corredor. És molt important que l’ingrés sigui individual i no es validaran les inscripcions col·lectives. L’ingrés s’ha de fer al compte del Centreex de 0182 2968 59 0200277195.

El dorsal es podrà recollir el dissabte 26 d’abril a la tarda (de les 18 hores fins les 20 hores, al C/ Germanor, 2 de Sant Jaume dels Domenys) i el diumenge fins 1 hora abans de la sortida. La darrera hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals.

L’organització podrà sancionar tot aquell corredor que es mostri incorrecte amb els organitzadors. Tot atleta arribat que se li comprovin irregularitats serà desqualificat.

L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

L’organització està autoritzada a retirar qualsevol participant que manifesti un evident mal estat físic o que no compleixi les normes establertes.

Tota persona que s’ inscriu a la cursa accepta cedir els drets d’ imatge i de dades segons la llei de protecció de dades e imatge així com l’ acceptació de l’atenció mèdica en cas d’urgència.

A la finalització de la cursa hi haurà servei de dutxes, entrega bossa obsequi amb record i sorteig d’ obsequis dels nostres col·laboradors.

Pel sol fet de participar-hi, s’accepta aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l’organització.

Tota la informació la trobareu a cursadelcentreex.wordpress.com i webfacil.tinet.cat/centreex.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars