Banyeres del Penedès: Gran èxit de la Festa dels 3 Tombs i de la Fira d'Artesans

d’abril 08, 2014


Aquest passat diumenge dia 6 d’abril va tenir lloc la festa dels Tres Tombs que va començar a dos quarts de nou es feia amb la concentració dels carros i carruatges. L'esmorçar popular va superar totes les expectatives de participació ja que es va iniciar a les nou  i estava previst que durés fins les onze del matí, però les dues-centes racions que s'havien preaparat es van acabar al voltant d’un quart d’onze.
Parada del Raconet Artesà de Banyeres del Penedès



A les onze del matí va comença la fira artesanal, on entre les parades cal destacar la presència de la Lliga contra el Càncer, per cert que van anunciar que el proper dia 7 de juny tindrà lloc el tradicional dinar solidari a Santa Oliva; també van participar a la fira botigues de Banyeres, com la Papereria-llibreria Banyeres, amb el seu raconet artesà, la Merceria, Ca la Rita, el bar de la Societat Nova i el Bar "La Família", també va haver participació d'artesans d'altres indrets del país.

A dos quarts d’una de la tarda, començaven els Tres Tombs, amb participacio de carros i carruatges de Banyeres del Penedès, La Gornal, Llorenç del Penedès, Calafell, Vilanova i la Geltrú, Sant Quirze del Vallés, Molins de Rei o Ripollet, entre d'altres.

A l’últim tomb, l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras, va fer lliurament d’un obsequi a tots els participants, tant dels tres tombs com de la Fira, que aquest any consistia en un ampolla de cava de la Cooperativa de Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars