Barcelona: Cicle de Conferències Què Passa al Món? - La crisi d'Ucraïna ia secessió de Crimea

d’abril 24, 2014


Cicle “Què passa al món?” La crisi d'Ucraïna i la secessió de Crimea: nous escenaris en la relació entre Rússia i Unió Europea
El Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) conjuntament amb l’Associació de les Nacions Unides a Espanya (ANUE) organitzen el proper dia 28 de abril un debat sobre els interrogants que planteja la qüestió de Crimea després de la seva annexió a Rússia. Quin ha estat el procés que ha portat a aquesta situació? Ha estat legítim el referèndum? Quines conseqüències tindrà per a les futures relaciones de Ucraïna amb la UE i amb Rússia?

Aquestes qüestions i d’altres seran presentades i debatudes per Xavier Pons, catedràtic de dret internacional públic de la Universitat de Barcelona, i Carmen Claudín, investigadora sènior del CIDOB.
Moderarà: Eduard Sagarra, president de l’ANUE.

28 d’abril de 2014. 18:30 hrs. CIDOB, sala Jordi Maragall, Elisabets 12, 08001 Barcelona

Organitzen: CIDOB i Associació Nacions Unides a Espanya (ANUE)
Per confirmar la teva assistència, punxa aquí

---------------------------------
Ciclo "¿Qué pasa en el mundo?" La crisis de Ucrania y la secesión de Crimea: nuevos escenarios en la relación entre Rusia y Unión Europea
El CIDOB conjuntamente con la Asociación de las Naciones Unidas en España (ANUE) organizan el próximo día 28 de abril un debate sobre los interrogantes que plantea la cuestión de Crimea después de su anexión a Rusia. ¿Cuál ha sido el proceso que ha llevado a esta situación? Ha sido legítimo el referéndum? ¿Qué consecuencias tendrá para las futuras relaciones de Ucrania con la UE y con Rusia?
Estas y otras serán presentadas y debatidas por Xavier Pons, catedrático de derecho internacional público de la Universidad de Barcelona, y Carmen Claudín, investigadora senior del CIDOB.
Moderará: Eduard Sagarra, presidente de la ANUE.

 28 de abril de 2014. 18:30 hrs. CIDOB, sala Jordi Maragall, Elisabets 12, 08001 Barcelona

Organizan: CIDOB y la Asociación Naciones Unidas en Espanya (ANUE)

Para confirmar asistencia, pinchar aquí

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars