ADEG: Nit de l'Empresa i Lliurament dels Premis ADEG 2014

d’abril 29, 2014




La Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, serà escenari de celebració de La Nit de l’Empresa, la cita anual per a empresaris, directius i representants polítics i institucionals del Penedès i el Garraf. Això serà divendres 9 de maig.

El programa començarà a partir de les 20h, amb l’aperitiu de benvinguda i recepció per part del president de l’ADEG. Com a novetat, aquest pròleg de La Nit tindrà lloc al Saló del Celler, amb interpretacions musicals i una ambientació molt singular, proposada per Galeria.cat, la sala d’art virtual de l’ADEG.


Mentre aprofiten els millors moments de La Nit per als contactes i les salutacions entre uns i altres, alhora, els assistents podran gaudir de l’exposició Art i Empresa, una mostra pictòrica i escultòrica amb obra dels tres primers artistes granpenedesencs que ja exposen a la galeria internètica de l’ADEG: el sitgetà Artur Duch, el vilafranquí Fèlix Plantalech i la vendrellenca Roser Oter.

 Al voltant de les 21h, els assistents accediran al Gran Saló Hispano Suiza on tindrà lloc el sopar i la cerimònia d’entrega dels ducs, els guardons corporatius de l’ADEG. A la sobretaula, es farà proclamació i lliurament dels Premis ADEG 2014, així com l’homenatge a les empreses associades que enguany compleixen un aniversari significatiu. Abans, es farà públic el veredicte del Premi Estela Dona Emprenedora, per designació del col·lectiu Dones d’Empresa; elPremi a la Jove Emprenedoria, a proposta del col·lectiu Joves d’Empresa, i el Premi Anxanet, aquest en l’àmbit de les TIC.

Els aniversaris d’empresa
Enguany la llista d’empreses homenatjades és força lluïda, encapçalada pel 50è aniversari de Finques Serra i el 25è aniversari deLeonor ViçonInstal·lacions RequejoGrup QuatreCegecop,GestingralJD Núñez i Endutex Ibèrica.

Els patrocinadors
La Nit de l’Empresa 2014 compta amb el patrocini de Mútua PenedèsSage. Totes dues companyies repeteixen el suport ja expressat en les edicions precedents.


El preu del ticket és de 60 €+ IVA 
Preu taula corporativa: 540 € (+IVA)
i les reserves es poden dur a terme al 902 106 700

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars