New York: Conferència entorn al Cartell Puchinel·lis de Ramon Casas

de gener 17, 2014


El proper 8 de febrer, a les 11 del matí , tindrà lloc un col·loqui, a càrrec de Patrick Lenaghan, Conservador de Impresos i Fotografies de The Hispanic Society of America.
L’obra escollida aquest cop és el Cartell “Puchinel·lis” realitzat per Ramon Casas i Carbó per una representació realitzada als “4 Gats”  l’any 1898.

A la informació prèvia a l’acte, The Hispanic Society of Ameria considera a Ramon Casas com una figura líder del modernisme, amb una estètica que no es lliga a un sol estil i que obre nous camis per a la realització de la pintura, així mateix destaca que el modernisme va comptar amb gran artistes que van realitzat cartells publicitaris (tant de productes com d’activitats culturals i artístiques), fent obres  d’excepcional qualitat.

Aquest cartell de Ramon Casas va arribar a la col·lecció de The Hispanic Society of America gràcies a la donació de la  Priscilla E. Muller, realitzada en record de C. Robert Muller, la qual cosa permet que The Hispanic Society of America tingui una de les més importants col·leccions de Cartells d’artistes d’origen hispànic de tot Amèrica.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars