Banyeres: Dia Internacional per a l'Eliminiació de la Violència Contra la Dona

de novembre 26, 2013


LECTURA DEL MANIFEST EN CONTRA DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA
Aquest passat dilluns dia 25 de novembre, afegint-se als actes que a tot el món s'han dut a terme per expressar el rebuig a la violència contra les dones i les nenes, es va fer la lectura del manifest que amb aquest motiu havien fet públic les institucions públiques a Catalunya.

L’alcaldessa, Núria Figueras, va remarcar el fet que malauradament s’hagués de commemorar cada any aquest dia i que la violència dins l’àmbit domèstic és una de les que més s’estan donant. A continuacío la senyora Manolita Alonso, representant del Col·lectiu de Dones "El Farcell" que enguany celebra el seu 10è aniversari, va llegir el manifest en contra de la violència masclista, demanant a continuaicó la presidenta del Col·lectiu de Dones "El Farcell", dedicar un minut de silenci en memòria de les dones mortes per actes de violència masclista.
A l’acte, que va tenir lloc a la plaça de l'Ajunatment,  van assistir-hi una trentena de persones, entre les quals es trobava la regidora de benestar social, Joana Fernández, la junta del Col·lectiu de Dones el Farcell,  i diferents membres del consistori.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars