"Trenca el sostre i fes-te visible!"

de juny 27, 2013


Dones d'Empresa ens convida a aquesta a participar. 



Espai Dona
"Trenca el sostre i fes-te visible!"

Vols reconèixer i premiar el talent de totes les persones de la teva empresa? Penses que podries liderar la teva organització d'una manera més eficaç? Creus en la potència de la igualtat d'oportunitats però no saps com aplicar-la? T'agradaria explorar maneres alternatives d'emprenedoria empresarial? Si alguna de les teves respostes és afirmativa, Sara Berbel et donarà algunes claus molt interessants.


Programa

· Ponència: "La visibilització de la trajectòria de les dones" a càrrec de Mila Arcarons

· Presentació i comentaris sobre el llibre de Sara Berbel "Directivas y empresarias. Mujeres rompiendo el techo de cristal" (Aresta) a càrrec de l'autora. Berbel analitza la situació de les dones en l'àmbit empresarial, les dificultats i obstacles que encara troben per accedir a llocs de decisió. A més exposa diverses fórmules per superar models obsolets i estereotips.

· Visita comentada al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes
Al final, tindrem el pretext d'una copa de cava per conèixer-nos millor entre totes les assistents.

En el decurs de l'acte, els participants que ho vulguin, podran comprar un exemplar del llibre que l'autora els signarà.


Trobada informal, a peu dret, a l'aire lliure i amb una interlocutora o interlocutor que ens farà reflexionar sobre temes de rellevància i interès per la dona en el món laboral i empresarial o senzillament per conèixer una bona experiència emprenedora.


Agenda
· Data: dijous 4 de juliol · 19h
· Lloc: Masia Cabanyes, Vilanova i la Geltrú
· Inscripció gratuïta i oberta a tothom (cal confirmar assistència seguint l'enllaç)
· Amb la col·laboració de Consell Comarcal del Garraf

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars