Sant Jaume dels Domenys: 30 Anys de la "Romeria del Rosario"

de juny 03, 2013

L'inici de la "Romeria", amb la Verge del Rosario en primer
terme i la imatge de l'Esglèsia Parroquial de Sant Jaume
dels Domenys de fons.
Foto: Josep Batet. 


Seguint l’esquema de les tradicionals romeries andaluses el passat dissabte a la tarda la imatge de la Verge del Rosario va ser pujada a la carreta que l’havia de porta a l’Esplanada de l’Ermita.  El germans i germanes de la “Hermandad de la Virgen del Rosario” van decorar la carreta amb rams i garlandes abans d’emprendre el camí, per acompanyar la imatge,  vestits de “rocieros”.




Foto: Josep Batet 
Un cop a l’esplanada van tenir  es van plantar les carretes, que enguany han superat de llarg la vintena . A les nou va tenir lloc la “Misa Rociera” amb el “Coro Rociero Aires de Las Marismas”.  Pel que fa a la festa, va actuar el “Cuadro de Baile A Contratiempo del Vendrell”; el Grup Musical Solera i Mari Guadaira.; el fi de festa va anar a càrrec de Xavi Media.

Després de passar la nit a l’esplanada, el migdia del diumenge es va celebrar el menjar de germanor amb un preu simbòlic destinat a recaptar fons per a l’entitat. A les cinc de la tarda es va fer el camí de tornada cap a l’Església Parroquial de Sant Jaume dels Domenys.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars