ADEG: Índex 2012 Competitivitat Territorial Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf

de maig 31, 2013




Aquest matí ha tingut lloc la presentació de l’Índex ADEG 2012 als agents públics i econòmics del territori granpenedesenc.

En el marc de la Masia Cabanyes, David Moreno, director de l’estudi i responsable d’Activa Prospect, ha estat el ponent únic encarregat de desglossar els factors de competitivitat de les comarques del Penedès i el Garraf entre els assistents: representats d’ens municipals i comarcals de les tres comarques.

Moreno, acompanyat de Xavier Cardona, president de l’ADEG, ha destacat els punt forts i febles del nostre entorn més proper i la necessitat que l’Índex es tingui en compte en la planificació municipal i comarcal per tal de poder treballar en la direcció adequada. El document presentat es pot consultar amb tot detall al següent enllaç: http://www.slideshare.net/AdegPenedsGarraf/ndex-adeg-2012

L'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès, ADEG, ha presentat així la novena edició de l’Índex de Competitivitat territorial, amb el patrocini de La Caixa. L’estudi realitzat per la consultora Actíva Prospect ja és tot un referent a Catalunya perquè identifica i analitza els factors que poden alentir o accelerar el progrés econòmic de les 41 comarques catalanes i del conjunt del país.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars