La Marató de l’ADEG aplegarà més d’un centenar de directius

de maig 28, 2013


Sempre que sigueu socis de l’ADEG i si encara no ho heu fet, ja podeu marcar a l’agenda la data del dimarts 4 de juny. Des de primera hora i durant tot el matí, al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú, es preveu la presència activa de més d’un centenar d’empresaris i directius que participaran en La Marató de l’ADEG. La jornada combinarà les successives presentacions comercials de fins a vint-i-cinc empreses (cadascuna disposarà rigorosament de només 6 minuts per fer-ho) amb l’assoliment d’un espai i d’un ambient idonis per a la interrelació i els contactes de negocis.

Tot i que la llista encara és oberta, ja es pot avançar el patrocini de Mercè PastissersPastisseria La Granja i Caserco, El Càtering de Vilanova, així com les aportacions de Marsal MestresCornet 1945Museu Víctor Balaguer i el setmanariPenedès EconòmicLa Marató de l’ADEG compta amb la col·laboració especial de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Tots els assistents rebran un xec nominal de formació de 25 €, bescanviable en la matriculació en accions formatives de l’ADEG(només si han confirmat assistència amb prou antelació).

Acte exclusiu per a empreses i professionals associats a l’ADEG

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars