OCINE El Vendrell, del 8 al 14 de març

de març 08, 2013


Parker
Acció de la ma de Jason Statham (Los Mercenarios 2, Safe, Transporter, Asesinos de Elite...), acompanyat de Jennifer Lopez, Michael Chiklis (Los 4 Fantásticos, també l’heu pogut veure a sèries de TV com The Commish), Nick Nolte (La Delgada Línia Roja, Tropic Thunder, El Cabo del Miedo...)
El director és Taylor Hackford  (Pactar con el Diablo, Ray, Prueba de Vida). El guió és de John J. McLaughlin  (Cisne Negro), basat en les obres de Donald E. Westlake (encara que algunes d’elles estiguin publicades amb pseudònim com ara Richard Starck. Música david Buckley qui vaposar música a la sèrie The Good  Wife.







Dando la Nota  (Pitch Perfect)
Comèdia amb música, on una noia que arriba a la Universitat i la inclouen en un grup que només té en comú que quan canten ho fan bé. Anna Kendrick (Jessica a Eclipse a La Saga Crepúsculo,  i que també  ha participat a  Que Esperar Cuando Estás Esperando interpreta el paper de Beca; Brittany Snow qui feia de Henna Backstrom a la sèrie de tv Harry’s Law, també va participar a Hairspray, fa el paper de Chloe; Rebel Wilson (La Boda de mi Mejor Amiga, Despedida de Soltera), fa de Fat Amy.  El director és Jason Moore qui prové de la televisón on ha dirigit episodis de Dawson Crece, Everwood o Cinco Hermanos.  El guió és de Kay Cannon qui també ve de la tv, on ha fet guions per Rockefeller Plaza o New Girl, a partir del libre de Mickey Rapkin. La música és de Christophe Beck (Crazy, Stupid, Love; Esto es la Guerra,  Resacón 1 i 2 , entre d’altres) i Mark Kilian qui és el compositor de la música de la sèrie de TV Castle  i de pel•l´cules com Legacy o Encerrada



Los Amantes Pasajeros
Comedia d’Almodovar (guió i dirección), amb Javier Cámara, Carlos Areces, Raúl Arévalo, Lola Dueñas, Cecilia Roth, Antonio de la Torre, Miguel Ángel Silvestre, Hugo Silva, Penélope Cruz , Paz Vega, Antonio Banderas. Carme Machi.  La música és d’Alberto Iglesias qui és el compositor de El Topo, El jardinero Fiel, Todo Sobre mi Madre, Lucía y el Sexo, La Camarera del Titànic, entre moltes altres.











Oz, Un Mundo de Fantasía (OZ The Great and Powerful)
Sam Raimi dirigiex aquesta fantasia, en té força experiència ja que com director ho ha estat de Spider-man 1 al 3, i com productor ho ha sigut de El Joven Hércules, Hércules, Xena la Princesa Guerrera, Spartacus: Dioses de la Arena i Sangre y Arena. James Franco interpreta a OZ, va ser Will Rodman a El Origen del Planeta de los Símios, i té ara en producció nou noves pel•lícules. Mila Kunis fa de Theodora (la bruixa de l’oest) va ser la Lily de Cisne Negro i Solara a El Libro de Eli; Rachel Weisz fa d’Evanora (la vam veure fa poc a El Legado de Bourne i Detrás de las paredes) Michelle Williams fa d’Annie i de Glinda, ha intervingut a Shtter Island i a Mi Semana con Marilyn, entre d’altres.   La música és de Danny Elfman (Los Simpsons, La Novia Cadáver, Mujeres Deseperadas...) el guió és de Mitchel Kapner (Romeo Debe Morir, Falsas Apariencias y Más Falsas Apariencias); David Lindsay-Abaire  (Corazón de Tinta, Robots, El Origen de los Guardianes) a partir de la novel•la de L. Frank Baum, The Wonderful Wizard of Oz.

CICLE CINC EN CATALÀ: L'Origen dels Guardians

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars