Seth McFarlane presentarà els Oscars, amb les col•laboracions d’un reguitzell d’estrelles com Charlize Theron, Channing Tatum, Josep Gordon-Levitt i Daniel Radcliffe.

de febrer 09, 2013

Foto: Gage Skidmore
 Seth MacFarlane serà el presentador dels Oscars el proper 24 de febrero. Aquest actor, director, escritor, productor; està encarregat de portar les 4 hores que es preveu duri l’acte, en una de les promocions del mateix a més de dir que és l’encarregat de presentar la festa de les pel•lícules favorites de tots, es demana si resistirà la prova.


Mcfarlane ha dirigit i escrit el guió de Ted, on també posava la veu a l’ós de peluix que dona títol a la pel•lícula.

Entre els que han anunciat la seva assistència es troben els actors de Los Vengadores de Marbel, amb Robert Downey Jr, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner, Mark Ruffalo i Chris Evans; aquesta pel•lícula va obtenir el major èxit de taquilla el passat any i n’estan segurs que al públic els encantarà poder veure de nou a tot l’equip de nou reunit per a la cerimònia dels Oscar.

Els vídeos de promoció aprofiten per parlar de pel•lícules que van impactar en el públic i van marcar fites a la història del cinema com ara Matrix o Psicosis, sempre amb sentit de l’humor, com vestir-se de cambrer per servir un martini a James Bond i dir-li que sens dubte deu ser el primer martini que James Bond es pren.

O demanar que necessita descansar perquè li espera presentar la cerimònia a l'hotel de Psicosis.


Dels presentadors convidats del que ha informat ja l'organització es troben:

Foto: Tony Shek

Charlize Theron (Blancanieves  y la Leyenda del Cazador) qui té ja en post-producció la seva popera pel·lícula Max Mad: Fury Road, amb Tom Hardy (el dolent de El Caballero Oscuro) com Max, ella fa el paper d'Imperator Furiosa.

Channing Tatum (Infiltrados en Clase, Todos los Días de mi Vida), té quatre pel·lícules ja en línia per estrenar; com ara Efectos Secundarios que es va estrenar ahir als Estats Units i de la que encara no tenim data per Espanya; G.I. Joe: La Venganza, que ens arriba el 27 de març; o White House Down, prevista pel setembre i Foxcatcher que encara està en rodatge.




Foto:gdc graphics
Josep Gordon-Levitt, (El Caballero Oscuro, Looper, Sin Frenos). Té per estrenar, sense data a Espanya, Don Jon's Addition, que va ser presentada al Festival de Sundance i ahir va ser presentada al Festival de Berlín. i està filmant Sin City: A Dame to Kill for.


Daniel Radcliffe (Harry Potter, La Mujer de Negro), aquests darrer ha vist presentada fa pocs dies al Festival de Sundance la pel·lícula Kill Your Darlings que la Sony ha adquirit per distribuir a Nordamèrica i Orient (és la història d'un assassinat succeït al sí del que va ser la generació beat); té també en post-producció The F Word i the Horns (basada en el llibre del mateix títol)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars