ADAP L’Associació d’Amics per la Defensa dels Animals del Penedès, vam assistir a la primera fira de l’adopció de Vilafranca:

de febrer 25, 2013



El passat dia tres de febrer, es va celebrar a Vilafranca del Penedès la Fira de l’adopció. Vam ser diverses associacions i protectores les que hi vàrem participar com el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Penedès – Garraf (CAAD Penedès), l’Associació de Gats de Vilafranca del Penedès (AGVP), entre d’altres.

El dia no acompanyava ja que feia molt fred, però des de bon matí molta gent es va acostar a la Rambla per saber una mica més de les tasques que duem a terme les diferents organitzacions. Nosaltres vam tenir uns resultats satisfactoris a l’hora de captar voluntaris, socis i cases d’acollida. Voluntaris perquè per exemple en fires com aquesta necessitem gent que ens ajudi a fer conèixer la nostra tasca, o ajudar-nos en el transport d’animals, etc. Socis perquè som una associació sense ànim de lucre formada per quatre persones que dediquem el nostre temps lliure a ajudar els animals, i per tant no disposem de subvencions ni de cap tipus d’ajuda per poder pagar veterinaris, menjar pels animals, etc. I sobretot, necessitem cases d’acollida perquè no disposem de refugi, llavors elles cuiden dels nostres animals el temps que estiguin disposades fins que nosaltres els-hi trobem una adopció definitiva. Per a nosaltres les cases d’acollida són fonamentals.

Per altra banda la venda benèfica va funcionar prou bé, teníem clauers fets per col•laboradores d’ADAP que es van vendre molt bé, també samarretes, punts de llibre... I això no només ho venem a fires, també fem venda benèfica pel Facebook, així anem omplint la pica per poder pagar totes les despeses que ens ocasionen els nostres animals. Si tothom posés un granet de sorra, la nostra tasca seria molt més fàcil.
En general estem contents pels resultats i esperem poder assistir a moltes altres fires, que la gent ens conegui i sobretot que la gent del Penedès (tant l’Alt com el Baix) conti amb nosaltres.
Natàlia García Nieto, Vicepresidenta d’ADAP


La nostra pàgina web és: www.adap-penedes.org (tot i que no és on tenim la informació més actualitzada, la més actualitzada la tenim al Facebook)
El nostre facebook: https://www.facebook.com/#!/pages/ADAP/468269169864741?fref=ts
El nostre twitter: @AsociacioADAP
El nostre e-mail: contacto.adap@gmail.com


¿Queréis ayudarnos económicamente? Con solo 1 euro al mes lo podéis hacer! Teaming es una plataforma donde solo se hacen donaciones de 1€ al mes a proyectos solidarios. Es una cantidad simbólica, para nosotros esencial, ya que nos ayudáis ...Ver más

¿Queréis ayudarnos económicamente? Con solo 1 euro al mes lo podéis hacer! Teaming es una plataforma donde solo se hacen donaciones de 1€ al mes a proyectos solidarios. Es una cantidad simbólica, para nosotros esencial, ya que nos ayudáis a poder pagar veterinario, comida, transporte… De todos nuestros animales.
La forma de pago es automática y es totalmente segura. Para saber más:https://www.teaming.net/adap/invite

¡Gracias por vuestra ayuda!


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars