Banyeres: Celebració del Dia Escolar de la Pau i la No Violència a Ràdio Banyeres

de gener 30, 2013


Els escolars de 3r de Primària de l'Escola Mare de Déu del Priorat van cantar en directe la cançó "La Pau Enguany".


El passat dia 24 de gener, els 23 nens i nenes de la classe de tercer de primària de l’Escola Mare de Déu del Priorat, junt amb la seva professora Bea i el professor de música Ramiro, van anar a visitar Ràdio Banyeres.

Allà van tenir l’oportunitat de veure les instal•lacions, així com d’escoltar les explicacions a càrrec de la directora de Ràdio Banyeres, Lourdes Meroño i els col•laboradors, Ceci Gutiérrez i Xavier Montserrat.

En el moment que va començar el programa “La finestra indiscreta” en horari de màxima audiència, van cantar la cançó “La pau enguany” que havien fet entre tots ells i que la van poder escoltar a tota Espanya.

Posteriorment, van anar entrant els nens i nenes en grups de cinc, per tal de fer-li preguntes i tots ells van coincidir que havia estat una experiència que tornarien a repetir.

Aquesta cançó, “La pau enguany” s'ha pogut tornar a escoltar avui dimecres dia 30 de gener, ja que avui es celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència; una proposta que es va iniciar l'any 1964 de la ma del poeta, educador i pacifista  mallorquí Llorenç Vidal i Vidal,  just el 30 de gener data de l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars