ADEG: Presentació de la 2a Edició del Programa de Direcció de Pimes.

de gener 02, 2013



 L'Escola de Direcció d'Empresa (EDE) de la ADEGconvoca la segona promoció del Programa de Direcció de Pimes (PDP). El curs s'adreça sobretot a empresaris i directius, empresàries i directives, de petites i mitjanes empreses, així com a empresaris i empresàries individuals.


Sessions de presentació
EDE proposa a tots els possibles interessats una sessió informativa a l'estil de networking breakfast. Opcionalment, es pot triar la presentació de:
dimarts 15 de gener, a les 9h30, a l'ADEG Vilanova,
dimecres 16 de gener, a les 9h30, a l'ADEG Vilafranca.
Totes dues sessions són obertes a tothom i no suposen cap compromís de matriculació. Tan sols cal confirmar l'assistència al 902 106 700 o bé a info@ede.cat


2a edició del PDP, el Programa de Direcció de Pimes, exclusiu de l'Escola de Direcció d'Empresa (EDE) 

Atès l'èxit de la primera edició, en aquesta propera s'impartiran dos programes simultanis, els dijous a l'ADEG Vilafranca i els dissabtes a l'ADEG Vilanova, sempre en horari intensiu de matí i durant vuit setmanes seguides, amb un calendari de 50 hores presencials. Cadascun dels dos grups aplegarà un màxim de 16 alumnes.

El nou PDP es presenta amb un quadre docent format per una vintena de professors, tots ells experts acreditats en les respectives parcel·les d'impartició. El mosaic temàtic proposa un eixam de continguts actualitzats, amb tècniques d'avui i tendències de futur. En clau de pime, s'exploraran el marc legal, comptabilitat i finances, fiscalitat, relacions laborals, màrqueting, direcció de persones, recursos informàtics, eines tecnològiques, àrea comercial, comunicació, publicitat, medi ambient, gestió del temps, lideratge, xarxes socials, prevenció de riscos i responsabilitat social.

A banda, en l'apartat casuístic s'analitzaran fins a vuit casos pràctics presentats per directius expressament convidats, tots ells d'empreses de l'entorn més proper, com és el cas de Cafès Novell, Pastisseria La Granja, AKO Electromecànica i Redman. El programa acadèmic troba el complement idoni en els dinars de treball, que comptaran amb invitats especials amb el propòsit d'abordar aspectes relacionats amb la Innovació, la Internacionalització i la Competitivitat.

Els dos PDP coincidiran en un calendari que s'estendrà des del 31 de gener al 22 de març. Els participants podran optar pel grup dels dijous, a Vilafranca, o pel grup del dissabte, a Vilanova; fins i tot, de manera alterna, durant el curs. D'aquesta manera, els alumnes poden seguir el desenvolupament del PDP de manera exhaustiva i alhora tenen l'oportunitat d'establir major interrelació amb els directius de l'altre grup.

EDE 
L'Escola de Direcció d'Empresa (EDE) és el segell exclusiu de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf (ADEG) per a la formació d'alt nivell adreçada a empresaris i directius de pimes i executius autònoms. A banda del PDP, el catàleg acadèmic de 2013 preveu la impartició de tres cicles: Estratègies directives, Innovació i competitivtat i Desenvolupament directiu. Aquests programes tindran lloc en diferents espais del Penedès i el Garraf, com ara el Molí de Mar i la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, la Masia de la Torre del Gall, a Sant Cugat Sesgarrigues, i el Centre Àgora de Vilafranca del Penedès.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars