Sant Jaume dels Domenys: Inauguració Oficial de la Gespa Artificial al camp municipal d'esports

de desembre 30, 2012

Les estrelles del dia han sigut sense cap dubte Marc Bartra, jugador del primer equip del Futbol Club Barcelona,  Eugeni Valderrama jugador del Nàstic de Tarragona i Elena Palau campiona del món de patinatge artístic i membre del Reus Deportiu; tots fils del municipi.
D’altre costat una nombrosa representació institucional ha estat present a l’acte inaugural de la instal•lació de la gespa artificial al camp municipal d’esports Palau Rabassó;  Joaquim Nin, Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona; Josep Maldonado, senador, i en aquests cas en representació del Futbol Club Barcelona,  Benet Janè,  diputat de la Diputació de Tarragona,  Gemma Soler Representant Territorial de la Generalitat per l’Esport a Tarragona,  Joan Plana del Consell Esportiu del Consell  Comarcal Baix Penedès  i Coordinador de Joventut de la Generalitat a les Comarques de Tarragona, Rafael Pinedo en representació de la Federació Catalana de Futbol, entre molts més representants d’institucions, municipis i entitats del territori.
L’acte s’ha iniciat amb el descobriment de la placa commemorativa, per part dels tres esportistes, Marc Bartra, Eugeni Valderrama i Elena Palau, després el lliurament del regal de Marc Bartra a l’equip de Sant Jaume, un desfibril•lador,  un equipament d’emergència per casos de parades cardíaques.  A continuació els parlaments, una breu salutació de Marc Bartra, seguit de les paraules de l’alcalde del municipi  Magí Pallarès.

La intervenció de Joaquim Nin Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, destacant la vinculació del municipi i la Joventut Esportiva de Sant Jaume amb el futbol i els seus valors.

La sacada d’honor; repetida diverses vegades per ajudar als mitjans de comunicació presents a poder disposar de les imatges corresponents.
El lliurament de les plaques records als tres esportistes. Magí Pallarès, alcalde de Sant Jaume dels Domenys la ha lliurada a Marc Bartra, Joaquim Nin Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Eugeni Valderrama i Albert Carreras Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Jaume i una de les persones més actives de tot el municipi, dins i fora del seu càrrec, en favor de l’esport, a Elena Palau.

Després fotografies amb l’equip de la Joventut Esportiva, el seu president Ton Palau, i els col•laboradors.
Desprès s’ha dut a terme un triangular de futbol amb el següent resultat:
1r partit: JE Sant Jaume 2012-2013  -  JE Sant Jaume 2004-2005    3 - 0
2n partit: CF Iaios –  JE Sant Jaume 2004-2005   0 - 4
3r partit:  JE Sant Jaume 2012-2013  – CF Iaios   2 – 0

El guanyador ha estat la JE Sant Jaume 2012-2013
Segon classificat: JE Sant Jaume 2004-2005
Tercer classificat: CF Iaios.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars