Resultats Xà Olimpiada Solidaria de l'Estudi

de desembre 24, 2012

Moses Ehambe, jugador del FIATC Joventut de Badalona, va participar en l’acte de cloenda

L’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE) va realitzat fa uns dies  la roda de premsa de cloenda de la 10ª edició de l’Olímpiada Solidària d’Estudi (OSE) al Palau Olímpic de Badalona, seu del Club Joventut de Badalona.

L’acte, obert als mitjans de comunicació i els responsables de les sales solidàries,va comptat amb la participació del jugador del FIATC Joventut Moses Ehambe. Ehambe, que és nascut als Estats Units però té els seus orígens a la República Democràtica del Congo –“Em sento congoleny, -ha dit-, molt compromès amb el meu país”, país on es destinen els fons recaptats a l’OSE, ha posat de relleu el vincle entre l’esport i l’educació, en tant que formador de valors, tot agraïnt que activitats com l’OSE donen esperança a un país que pateix una greu situació de conflicte.

La roda de premsa ha comptat també amb les intervencions de Joan Soler Martí, vicepresident de l’ANUE,  Àngels Mataró, directora de l’ANUE, que ha parlat de l’evolució de l’OSE a Catalunya en les seves diverses edicions, i  Carla Rebés, coordinadora de l’activitat enguany, qui ha donat les xifres provisionals de l’OSE en aquest 2012.

Els Resultats a Catalunya:
Hores: 20.600
Seus: 50 sales solidàries
Participants: 3.600

Els Resultats a Espanya:
Hores: 270.000

El Resultats Internacionals
Hores 577.000
Participants: Han superat els 71.000

Des de l’ANUE han volgut agrair la tasca de les sales solidàries, els participants compromesos amb les seves hores d’estudi, i molt especialment al Club Joventut de Badalona pel seu suport a la Olimpíada Solidària d’Estudi.

Tots vosaltres us mereixeu un 10!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars