Primer Calendari de Castellers de Catalunya i Premi JIC amb la Fundació Mas Albornar com a protagonista

de desembre 19, 2012



Fundació Mas Albornà: premiada per la Jove Cambra de Vilafranca 
Aquest passat divendres els va ser lliurat el premi que la Jove Cambra de Vilafranca els ha atorgat com a entitat sense ànim de lucre que destaca pel seu foment de l’emprenedoria. Mas Albornà treballa per a millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat psíquica o malaltia mental, especialment en els àmbits laborals, socials, familiar i de salut dins la comarca de l’Alt Penedès.

Primer Calendari Castellers de Catalunya
D’altre costat la Fundació Mas Albornà i  la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han editat el primer calendari transversal del món casteller. El món dels castells amb les seves característiques de saber treballar en equip, en col•laboració, integrant cadascú amb les seves qualitats i capacitats per ser capaços de construir fites comunes  a partir de l’esforç conjunt i la diversitat,  és idoni per reflectir els valors compartits entre el món casteller i la integració de persones amb discapacitats i trastorns mentals; amb aquest motiu s’ha fet aquest calendari, que ha imprès  Gràfiques del Foix, qui ha volgut col•laborar també en el projecte. El calendari s’ha repartit gratuïtament amb els setmanaris 3 de Vuit i Diari Ara en un nombre de 50.000 exemplars.
Les colles que han col•laborat són:   Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Joves Xiquets de Valls, Xicots de Vilafranca, Bordegassos de Vilanova, Cola Jove Xiquets de Vilafranca, Capgrossos de Mataró, Castellers de Vilafranca, Nois de la Torre, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Lleida, Pataquers de la URV, Colla Castellera de Figueres, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Castellers de Barcelona, Margeners de Guissona i Xiquets de Hangzhou.

Des del 2008 Mas Albornar realiza calendaris temàtics com una part de les activitats destinades a incrementar la sensibilitat de la societat en favor de la integració de les persones amb discapacitats psíquiques i malalties mentals. 


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars