Ocine El Vendrell: del 23 al 29 de novembre

de novembre 22, 2012


Fin
Dirigida per Jorge Torregrossa és una producció espanyola de tall dramàtic i ciència ficció. Està interpretada per Maribel Verdú (Maribel), Daniel Grao (Félix), Clara Lago (Eva), Blanca Romero (Cova), entre d’altres, també amb la participació del model Andrés Velencoso (Hugo)
Un grup d’amics es troben a una casa a la muntanya un cap de setmana, arrosseguen un fosc record del passat, de sobte resten aïllats sense poder comunicar-se amb l’exterior;  un nou ordre natural sembla sorgir davant els seus ulls i la relació entre ells es va esmicolant.








El Hombre de los Puños de Hierro (The Man with the Iron Fists)

A un poble de la Xina feudal  i darrera d’un tresor es dirigeixen guerrers, assassins i un soldat britànic.  El poble ho ha de defensar un senzill ferrer.
El ferrer  està interpertat per RZA, qui és co autor del guió (amb Eli Roth) i qui també dirigeix la pel·lícula., (és un conegut productor musicla  i músic).  Feia un parell d’any que no veiem a Russell Crowe (Jack Knife)  en un llarg metratge, però en canvi té una bona quantitat de pel•lícules en procés per arribar als cinemes, la primera de les quals serà la versió de Los Miserables, on el podrem sentir cantar. Lucy Liu (Madam Blossom) també fa un parell d’anys que no la veien en pantalla gran, tot i que sigui una de les actrius que a posat veu a un personatge d’altre pel•lícula que està en cartellera, Silversmit aCampanilla: El Secreto de las Hadas.

AVIS ALS VÍDEOS HI HA IMATGES MOLT VIOLENTES.

Continuen:
Las Aventuras de Tadeo Jones
Hotel Transilvania
Argo
Skyfall  (Comentari a la pel·lícula) 
Campanilla: El Secreto de las Hadas
Fenix 11*23
Amanecer Parte 2






You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars