. “Instruments de finançament empresarial alternatiu”

de novembre 26, 2012


L’Agència de DesenvolupamentNode Garraf organitza, en col·laboració amb l’ADEG, una sessió tècnica amb el propòsit d’oferir als empresaris informació i orientació sobre les alternatives existents al finançament bancari tradicional.
L’acte tindrà lloc dimarts 27 de novembre, a les 9h45, a l’ADEG Vilanova, i té per objectiu descobrir i explicar quins són aquests instruments de finançament alternatiu, on es poden trobar, quina és la tipologia de projectes que financen i com es gestiona l’accés a aquesta tipologia de crèdit.

Una vegada finalitzada la sessió, s’establirà un servei d'informació personalitzat que permeti a les empreses interessades conèixer quins són els instruments de finançament més adients per al seu projecte i quines accions s’han de dur a terme per accedir-hi.
El programa de la sessió, amb ponència de Pau Pérez de Acha, abordarà el finançament de projectes de R + D; les línies d’ACC1Ó per a la Internacionalització i la Innovació de l’empresa catalana; el finançament de projectes mitjançant préstecs participatius i el servei d’informació de Node Garraf per accedir a aquests instruments de finançament alternatius.

A més, al voltant de les 11h15, el secretari general de l’ADEG presentarà el Fòrum Local d'Inversors, una iniciativa nascuda de l’organització empresarial i participada per nombroses institucions públiques i privades.
La inscripció és gratuïta, tot i que cal confirmar assistència abans al tel. 902 106 700

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars