OCINE El Vendrell: Cartellera del 25 al 30 d'octubre

d’octubre 26, 2012


Argo
Ben Affleck dirigeix i interpreta aquest thriller  sobre una operació secreta entre la CIA i els serveis secrets del Canada, amb Iran com a fons. Li acompanyen  Alan Arkin, John Goodman, Victor Garber, entre d’altres.
Affleck havia ja dirigit l’any 2010 The Town: Ciudad de Ladrones  que també va interpretar, i des de les hores no havia intervingut en cap projecte cinematogràfic. L’any 2007 també va dirigir Adiós Pequeña, Adiós.








Hotel Transilvania
Una comèdia d’animació amb els més populars personatges del món del terror com Dràcula (amb la veu d’Adam Sandler en versió original); Frankestein, etc.. El director és Genndy Tartakosky qui va dirigir, produir i animar Star Wars: Las Guerras Clon per a la televisió, entre d’altres.











El Fraude (Arbitrage)
Un error de càlcul a l’hora de plantejar la venda del seu imperi industrial fa caure en mans poc amables al protagonista d’aquest trhiller protagonitzat per Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth (Sèrie “Miénteme” a la televisió) ,  Brit Marling (l’any passat va estrenar-se Otra Tierra, que ella protagonitzava i de la que era també co-guionista) i Laetitia Casta (el 2011 va formar part del repartiment de La Guerra de los Botones).    Susan Sarndon i Richar Gere no necessiten presentació, són tots dos consagrats i coneguts i amb una abundant filmografia. El director i guionista és Nicholas Jarecki, i és el seu primer llarg metratge.  La música és de Clif Martinez qui ja va composar la de Drive o  Contagio.
<








Cicle Cinc: Cinema en Català “Madagascar 3 De Marxa per Europa”

Continuen:
Brave (Indomable)
Venganza: Conexión Estambul   (comentari a la pel·lícula)
Lo Imposible
Paranormal Activity 4





Looper


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars