OCINE Programació del 7 al 13 de setembre

de setembre 06, 2012




Step Up Revolution 
Emily (Katryn McCormick) arriba a Miami perquè somnia en ser ballarina, s’enamora de Sean  líder d’un grup de dansa, la intervenció d’un home de negocis que vol desenvolupar el veïnat i traslladar milers de persones, fa que l’Emily, en Sean i el seu grup lluitin en contra amb el risc de perdre els seus propis somnis en favor d’una causa més important.

Katryn McCormick va participar a Fama (2009) com a una de les ballarines però amb el nom de Katheryn McCormick).  Ryan Guzman debuta a aquesta pel•lícula.  El director és Scott Speer, que va dirigir a TV The LXD: The Legion of the Extraordinary Dancers.







Eternamente Comprometidos  (The Five-Years Engagement)
Comèdia.
Tom (Jason Segel) troba a la dona de la seva vida Violet (Emily Blunt), un any més tard li regala l’anell, però se’ls complica de manera que el compromís s’allarga més enllà del previst.

Director: Nicholas Stoller:  Ja havia fet abans d’aquesta altre col•laboració amb en Jason Segel a Todo Sobre mi Desmadre; en aquest cas també signen tots dos el guió de la pel•lícula.

Jason Segel va protagonitzar fa poc The Muppets, i Emili Blunt era Harriet a La Pesca del Salmón en el Yemen.  Els acompanya Chris Pratt al que es va poder veure a MoneyBall (2011) o a Wanted (2008)




Todos Tenemos un Plan
Un home assumeix la personalitat del seu germà.
Director: Ana Piterbarg. És el seu primer llarg metratge, abans havia fet sèries de TV.  Es guionista de l’obra comptant amb la col•laboració d’ Ana Cohan.

Viggo Mortensen és el protagonista, un actor força conegut, des de que va interpretar a Aragorn a El Senyor dels Anyells, però té un llarga carrera amb treballs molt interessants com a Un Método Peligroso (2011), The Road (2009), Good (2008), Promesas del Este (2007),  Alatriste (2006) o Una Història de Violència (2005). Li acompanya Soledad Villamil, actriu argentina que ha intervingut en pel•lícules com El Mismo Amor, La Misma Lluvia o El Secreto de Sus Ojos. Per cert que Mortensen parla castellà correctament, perquè va viure part de la seva infantesa a Argentina, i podreu sentir la seva veu a la pel•lícula.





Dredd

És tracta del remake de Juez Dredd.  En l’Amèrica del futur, amb violentes ciutats i criminals, l’única força de l’ordre que lluita a les ciutats és un cos de policia denominat “jutges” que pot  fer de jutge, jurat i executor de la sentència de manera instantània.

Director Pete Travis.  Feia uns quants anys que no es posava a dirigir, però d’ell és En El Punto de Mira. Vantage Point (2008)

Karl Urban va ser l’Eomer del Senyor dels Anells,  però ha aparegut també a El Mito de Bourne o  The Chronicles of Riddick. Li acompanya Olivia Thirlby qui va participar pel•lícules com Sin Compromiso  o Juno.

El grup de guionistes està compost per  Carlos Ezquerra qui ja va definir els personatges a la pel•lícula original el 1995, Alex Garland,  qui s’ha fet càrrec del guió, havia fet abans el de Nunca Me Abandones i havia escrit la novel•la de La Playa, que l’any 2000 va ser portada al cine amb Leonardo di Caprio de protagonista; el tercer component de l’equip és John Warner, qui també va participar a la pel•lícula original de Juez Dredd para definir els personatges, com ara també ha fet.

Continuen:
Prometheus

Piratas 

Desmadre de Padre

A.L. El Cazador de Vampiros (3D)

Madagascar 3: De Marcha por Europa

Los Mercenarios 2   (Comentari)

Brave (Indomable)

Ted

Las Aventuras de Tadeo Jones

El Legado de Bourne    (Comentari)

Veure Horaris:

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars