Cal Marçal: Projecte de recerca documental.

de setembre 20, 2012

Pau Catà (CeRRCa)
va anunciar l'inici del projecte
"Entre el Passat i el Futur"
una recerca documental i de testimonis sobre la
vida a Llorenç, amb l'eix de Cal Marçal
com a element vertebrador.
Foto: Dolores García Martínez



Com part dels actes de la cloenda de l’exposició: Cadires, restes de joguines i un entramat de gàbies d’ocells, en Pau Catà, ànima del CeRRCa va anunciar que el local de Cal Marçal, restarà obert el dissabtes i/o diumenges d’Octubre i Novembre de 6 a 8 de la tarda, degut a la intensa bona acollida que ha tingut veure de nou obert aquest espai que és història viva de Llorenç del Penedès i que ha produït una reactivació espontània dels records dels molts habitants de Llorenç que tenen vivències lligades a aquest local.

Cal Marçal ha esdevingut el centre del projecte de recerca documental i recuperació de la història gran i petita de Llorençs del Penedès.
Tothom que vulgui pot contribuir, en especial aquells que disposin de fotografies, documents escrits, etc., de qualsevol de les etapes de la vida de Cal Marçal, poden apropar-se al mateix local els dies que estarà obert o bé adreçar-se al telèfon 615 389 103 (Marta) o al correu electrònic: anticcinemacalmarcal@gmail.com
per poder col•laborar. També ho poden fer aquells que pugin deixar un testimoni oral, personal, amb referència directa o indirecta amb Cal Marçal.

El projecte rebrà el nom de “Entre el Passat i el Futur”, i el desenvoluparan Laia Concernau, Marta Coll i Pau Catà, amb la col•laboració del CeRCCa i Cal Marçal; però resta obert a qui estigui interessat en participar.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars