Llorenç: Fins el 8 de juliol Exposició dels Artistes Residents del CeRCCa

de juny 30, 2012


Naoko Yasue, Eliane Defibaugh, Lisa Krivitzky,
Pau Catà i Teresa Baltasar
Foto: Dolores García


Un dels plaer de visitar exposicions com la que fins el 8 de juliol es pot veure a Les Quintanes, que recull obres de tres artistes residents al CeRRCa és comprovar com l’art és una fusió de les emocions i experiències de cada artista, modulades per les seves capacitats tècniques.


Aquesta mostra aplega tres línies de viure l’art força diferents i interessants.
Naoko Yasue
Foto: Dolores García





Naoko Yasue és japonesa, i fa de cada obra una pàgina d’un diari personal, de manera que les seves obres són instants personals genuïns i vitals. I aquesta vitalitat és capta sense cap esforç quan es contemplen.
A la fotografia es poden contemplar dues de les seves obres, de molt diferent factura.








Lisa Krivitzky
Foto: Dolores García

Lisa Krivitzky es australiana, i posseeix una alegria contagiosa i un gran capacitat per l’observació i el detall. El desenvolupament de les obres que presenta, en vidre, fetes per la tècnica del fusing, és basa en una planta, la ruda (una planta que de vell antuvi se li atribueixen qualitat màgiques i protectores; per exemple els magistrats romans duien branquetes de ruda si havien de tenir contacte amb un condemnat, per evitar el mal d’ull).




Eliane Defibaugh
Foto Dolores García

Eliane Defibaugh divideix el seu temps entre New York i Miami i realitza obres de gran format, amb una dualitat creativa, estan pintades amb llum natural i amb llum negre, és a dir, segons siguin il•luminades es veu un o un altre quadre diferent. És un treball exigent, tècnicament complex i absorbent. Però en tots dos casos les seves creacions desprenen força, energia i optimisme.






Les obres són creacions realitzades a l’estada a Llorenç del Penedès, per tant són conseqüència de la interrelació amb el poble i les seves gents.
Les peces de vidre han estat realitzades amb la col•laboració de Josep Sadurni artista vidrier local.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars