Ràdio Banyeres: Inauguració Oficial

de març 04, 2012



Públic assistent
Foto: Dolores García

Més d’una vuitentena de persones van assistir –hi, el passat divendres, a l’acte d’inauguració oficial i 2n Aniversari de Radio Banyeres, en la seva nova etapa de vida.

Núria Figueres, com alcaldessa del municipi va donar la benvinguda i va expressar quines són les línies fonamentals d’aquesta ràdio local: estar al servei del municipi, incloent l’Ajuntament i comptant en aquest tant el govern com l’oposició.





Núria Figueras, Alcaldesa de Banyeres del Penedès

Va destacar la gran tasca que fa Lourdes Meroño, que amb escreix multiplica les hores que té contractades oficialment per oferir, sense filar prim en el temps que li cal dedicar, una programació que malgrat que està feta per voluntaris, es planteja amb totes les exigències professionals que demana una bona ràdio.







d'esquerra a dreta:
Joan Viñas, regidor d'educació de Sant Jaume dels Domenys
Núria Figueras, Alcaldesa de Banyeres del Penedès
Albert Carreras, regido d'esports de SJD
Lourdes Meroño, de Rádio Banyeres
Magí Pallarès, Alcalde de Sant Jaume dels Domenys
Foto: Dolores García

Va agrair l’acord que s’havia fet amb l’Ajuntament de Bellvei quan Josep Fonts era alcalde i que va permetre als dos municipis col•laborar en els aspectes relatius a la ràdio; i també en relació a l’acord realitzat amb Sant Jaume dels Domenys que obre una millora de serveis i noves possibilitats de col•laboració, també amb altres municipis.











Foto: Vicenç López

La llista dels col•laboradors és: Ceci Gutiérrez, Raquel Lavado,  Dolors García, Sílvia Álvarez , Mariella Alfonzo , Hilda Parisi, Glòria Carol, Verònica Araunabeá, Emilio Giraldez, Toni Cansino, Aleix Figueras, Rafa Cano, Enric Batlle, Joan Morros i Luis Tamayo.







Lourdes Meroño i Ceci Gutiérrez
Foto: Dolores García

Lourdes Meroño va presentar aquest voluntaris que aporten programes o participen en programes con La Finestra Indiscreta. La graella d’emissions és molt variada i abasta tant informatius locals, comarcals i nacionals, programes sobre salut, sobre veterinària, cuina vegetariana, feng shui, massatges i teràpies alternatives, entrevistes, cinema, cultura, drets humans, música, així com concursos de cultura general.




Sònia Ferrer
Foto: Dolores García

La direcció de Radio Banyeres la realitza Joan Enric Vidal i el desenvolupament d’aquesta emissora la dur a terme Lourdes Meroño, qui va tenir paraules molt carinyoses i d’agraiment  tant per Vidal com per a Sonia Ferrer (Bellvei Ràdio) als que atribueix tot el coneixement que ella té de la tècnica de la ràdio.
A més de pel 101.2 de la FM (d’abast dins el municipi de Banyeres), i gràcies a les tecnologies actuals Radio Banyeres es pot escoltar on line a través dels ordinadors des de qualsevol punt del món  només cal entrar a www.radiobanyeres.com i clickar en qualsevol dels quatre sistemes que permeten escoltar en directe el que en aquell moment s’estigui emeten.
Així mateix es pot escoltar per via dels smarthphones, tablets, ipads o iphones.

El Pica-Pica va ser aportat per les
empreses anunciants de la llista del costat
Foto: Dolores García



Hi ha també la possibilitat de escollir quan sentir els programes a través dels enregistraments disponibles i que es poden baixar des del mateix full web.
Com conclusió de l’acte es va servir un pica pica ofert per anunciants de l’emissora.
- Restaurant La Casona
- Restaurant La Bleda
- Braseria  Gallega
- Celler Domenys
- Celler El Pàmpol
- Cal Forner
- Casa Rull






Durant la inauguració es va poder fer una visita a les instal•lacions de Ràdio Banyeres. Des d'aquí es fan els programes com La Finestra Indiscreta.

Foto: Vicenç López



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars