OCINE El Vendrell. De dijous 5 a dijous 12 de gener

de gener 03, 2012





Atraco por duplicado (Flypaper)
Director: Rob Minkoff
Comèdia
Patrick Dempsey, Ashley Judd, Jeffrey Tambor, entre d’altres.
Dues bandes d’atracadors entren al mateix banc per fer un robatori. Una és de professionals, l’altre d’afeccionats, a més l’amor, o quelcom així, apareix entre un atracador i una empleada del banc
El director Rob Minkoff, el trobareu darrera projectes com El Rey Leon , Stuart Litle 1 i 2 o el Regne Prohibit.
Pactrick Dempsey, és un actor que fa molt anys que treballa al cinema, tot i que deu la seva popularitat a la sèrie Anatomia de Grey. Però si us bé de gust i voleu fer una repassada de la seva obra com actor, el trobareu a Mobsters, a Run, a Con Honores o a Loverboy,  i pel que fa al darrer any ha Easy A, Transformers i a Dark of the Moon.  Aquest actor és un amant de les carreres de cotxes, pel que fa a causes social, va fundar The Pactrik Dempsey Center for Cancer Hope and Healing, per a lluita contra el càncer, i que organitza diverses activitats també per persones que estan a l’hospital al que està adscrit aquest centre.
 Ashley Judd,  fa poques setmanes que la veu poder veure a la història del dofí que havia perdut la cua, “Winter el Delfin”.  Una de les seves primeres pel•lícules va ser La Passió de Darkly Noon, amb Viggo Mortensen i Brendan Fraser, que no era pas una comèdia, sinó un drama. Ashley Judd dona suport a diverses fundacions que treballen en favor dels infants, la igualtat, la dona, malalties com la malària, defensa de la vida salvatge, lluita contra la SIDA  i la desaparició del racisme.
 Jeffrey Tambor, és un secundari que heu vist a moltes pel•lícules, com ara Conoces a Joe Black, o Que Pasa con Mary.


Sherlock Holmes 2: Juego de sombras  (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)
Director Guy Ritchie
Acció – Thriller
Amb Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Stephen Fry, Jared Harris, entre d’altres.
El decteciu més llest del món viatja a França, Alemanya i Suïssa, perseguint Moriarty, qui té un pla amb el que vol canviar el curs de la Història.
Guy Ritchie,  és a més del director de l’anterior lliurament de S.H. el director de Snatchs ( Porcs i Diamants),  i també segur que recordeu per haver estat casat amb Madonna.
Robert Downey Jr., el trobareu a Iron Man (els dos lliuraments que s’han fet d’aquest heroi)  però té una llarga carrera, amb peces tant destacades com Chaplin, per la que va obtenir un premi BAFTA i el del Cercle de Crítics de Cinema de Londres, i on a més a més cantava, perquè aquest actor ha cantat en diverses de les pel•lícules en que ha participat.  Jude Law , altre gran i reconegut actor, al que hem vist a El Jardí del Bé i el Mal, o a El talento de Mr. Ripley,  Gattaca, Enemic a les Portes, Could Mountain, entre moltes altres.
Continuen en cartell:
The Immortals
Arthur Chrismas: Operación Regalo
Alvin y las Ardillas 3
Un Lugar para Soñár
In Time ( deixarà d’estar en cartell dilluns dia 9)
Fuga de Cerebros 2
El Cambiazo
Happy Feet 2
Misión Imposible IV: Protocolo Fantasma
El Floquet de Neu
El Gato con Botas
Noche de Fin de Año
El Rey León 3D
XP3D – 3D

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars