Som el que respectem: Una campanya de la Fundació FC Barcelona amb la col•laboració de UNESCOCAT, Respect i Fundation LilianThuram (Educació contra el racisme) i el suport de l’obra social de La Caixa.

de desembre 28, 2011


El passat dimecres dia 21 va tenir lloc la presentació d’aquesta campanya que des de ahir és present al Saló de la Infància de Barcelona i que al llarg dels propers dos mesos es visualitzarà al Camp Nou i al Palau Blaugrana, a més de la seva presència a traves de la xarxa.




Aquesta campanya que cerca transmetre el respecte pels altres, compta amb diversos vídeos amb la participació de infants que es preparen al FC Barcelona i de coneguts jugadors del primer equip, però ofereix també poder participar a tothom que es decideixi a fer arribar la seva foto per donar la cara en favor del respecte, foto que després passarà a formar part de les que apareguin al videomarcador del Camp Nou i a Barça TV.                                                                                                         

També es pot votar per un dels 10 consells de respecte que apareixen en altres tants curts vídeos.
La votació s’ha de fer a través de correu electrònic. Trobareu la informació completa d’aquesta campanya en aquest enllaç, per si voleu participar i donar suport a una idea que parteix de la base que tots pertanyem a la raça humana, que respectem les diverses identitats, colors, que acceptem tothom fins i tot quan són diferents.

A l’acte de presentació van ser presents Sandro Rossell, com a president del FC Barcelona; Ramon Pont, Vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona; Josep Lluís Cleries, Conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya; Maite Fandos, quarta tinent d’alcalde i Regidora de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Patrick Gasser, responsable de responsabilitat social de la UEFA; Miquel Àngel Essomba Director de UNESCOCAT i Elisa Duran, Directora General adjunta de l’Obra Social de La Caixa

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars