OCINE El Vendrell, programació del 23 al 27 de desembre

de desembre 22, 2011



Noche de fin de año (New Year’s Eve)
Director Gary Marshall
Comèdia romàntica
Amb Halle Berry, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Robert de Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Katherine Heigl, Sara Jessica Parker, Abigail Breslin, Chris “Ludacris” Bridges, sofia Vergara, Michelle Pfeifffer, Hilary Swank, Seth Meyers, Lea Michele, Carla Gugino, Hector Elizondo, Til Schweiger

La vida d’un grup de parelles i de solters i solteres que es creuen a Nova York, al llarg de la nit de Revetlla d’Any Nou.
El seguit d’actors i estrelles que intervenen no necessita de fet presentació. Recordar en tot cas que Garry Marshall va ser el director de Pretty Woman, Núvia a la Fuga, Princesa per sorpresa (1-2), La Muntanya Embruixada, o Valentine’s Day, de la que de fet és una continuació la pel•lícula que demà s’estrena.



Copito de Nieve
Director Andrés G. Schaer
Pel•lícula d’aventures, Combinació de personatges reals i de dibuixos animats.
 Amb Pere Ponce, Elsa Pataky, Claudia Abate, Mercè Comes, Elsa Anka, Constantino Romero (veu de Ron), Carlos Latre (Veu de ailur).
Copito de Neu, un goril•la diferent, que com a tal se sent estrany i vol visitar una bruixa perquè el torni un goril•la com els altres.


Los Inmortales (Immortals)
Director: Tarsem Singh
Acció fantàstica
Amb Henry Cavill, Mickey Rourke, Freida Pinto, Luke Evans, Kella Lutz, John Hurt, Stephen Dorff, entre d’altres.
Teseo és un mortal escollit per Zeus per lluitar contra el Rey Hyperion, qui vol assolar Grècia per obtenir l’arma amb la qual destruir la humanitat.
Tarsem Singh, és un director indi que ha dirigit vídeos musials i anuncis de television, incloent el We Will Rock You de la Pepsi on van participar Britney Spears, Pink i Beyonce Knowles. Al cinema ha dirigit La Celda i el Somni d’Alexandria
Pot ser no us sona molt el nom de Henry Cavill, però és l’actor que està previst interpreti Superman a la producció Superman: Home d’Acer que es preveu estrenar l’any 2013, i que ha de comptar també amb les intervencions de Rusell Crowe com a pare biològic de Superman i Kevin Costnes com pare terrícola de Superman; la mare terrícola seria Diane Lane
         Continuen en cartell.
El Rey León 3D
Acero Puro
El Gato con Botas
Misión Imposible IV: El protocolo fantasma
Amanecer Parte I
Fuga de Cerebros 2
Maktub
Alvin y las Ardillas 3
In Time

consultar horaris

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars