Adéu Harry Potter! Benvingut Daniel Radcliffe a The Woman in Black!

de desembre 29, 2011


Fa uns quants dies ha començat la campanya internacional de The Woman in Black, una producció de la Hammer que dins de poques setmanes es podrà veure a la gran pantalla (3 de febrer als USA, 10 de febrer a Gran Bretanya)  i que serà la primera pel•lícula de Daniel Radcliffe un cop acabada la sèrie de Harry Potter. Un film de terror, ambientat al segle XIX on fa el paper d’un advocat vidu i amb un fill petit que té que viatjar a un poble  maleït -  en el sentit més concret de la paraula – i a la pitjor i més terroríficament maleïda casa de tot el poble.

Aquest són un parell de vídeos promocionals.




Es tracta d’una adaptació de la novel•la de Susan Hill, portada amb gran èxit al teatre. Ja que des del 1989 es representa a Londres, i porta també divuit anys representant-se a Mèxic, per exemple.

La versió cinematogràfica apunta bones maneres pels amants del terror, i una oportunitat per veure aquest actor en una faceta força diferent.

Cal dir que durant els darrers deu mesos Daniel Radcliffe ha estat treballant al cap davant de la producció How to Suceed in Business without Really Trying a Brodway, una comèdia musical on s’ha pogut ja treure una mica de sobre l’ombra allargada d’un personatge que probablement havia esdevingut ja una presó de vidre, ja que es vulgui o no, el que cerca tot actor o actriu es poder fer un variat nombre de personatges.

Us deixem uns quants vídeos d'aquesta obra que segur us agradaran.
Algunes escenes de l'obra i entrevistes amb els actors que participen, en un vídeo fet per promocionar el disc enregistrat amb els números musicals. Interpretació en el programa de televisió The Later Show de Letterman on el veureu cantar en directe i ballar la peça Brotherhood of man.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars