OCINE: Programació del 17 al 23 de Novembre

de novembre 16, 2011


Estrenes:
Amanecer parte 1  (The Twilight saga: Breaking dawn – Part 1)
Fantasia, acció, romanç i drama.
Director Bill Condon
Amb Kristen Stewart, Robert Pattison, Taylor Lautner, entre d’altres.
Alguns dels secrets d’aquesta saga restaran al descobert. Boda entre els protagonista i naixement de al seva primera filla... acompanyada de sorpreses.
Kristen Stewart  va participar – sense aparèixer als crèdits – a “Los Picapiedra, en Viva Rock Vegas” i de forma ja plenament reconeguda a “La Habitación del Pànico”, fent el paper de la filla de Jodie Foster  obtenint una nominació als premis Young Artist Award com actriu principal.
Robert Pattinson és actor, model, productor i cantant, que s’ha fet popular amb aquesta saga i que va despuntar al cinema quan va interpretar Cedric Diggory a Harry Potter i el Calze de Foc, considerat a més d’un dels actors millor pagats, un dels homes més sexies per la revista People, a sobre de  ser  familiar llunyà dels prínceps William i Harry d’Anglaterra, la pàgina Ancestry.co.uk ( que es dedica seriosament a investigar les genealogies) va i diu que es parent  de Vlad III, és a dir de qui va inspirar l’obra de Dràcula.  Darrerament s’havia estrenat  “Agua para Elefantes” amb Reese Witherspoon.
Taylor Lautner,  se li ha pogut veure també en “Historias de San Valentin”  dirigida per Garry Marshall (Pretty Woman), i per les seves interpretacions a la sèrie “Crepusculo” ha obtingut  un bon grapat de premis als Teen Choice Awards, Scfream Awards, People’s Choice Awards i Kid’s Choice Awards

Tal com vam dir la passada setmana esteu a temps de fer una marató i veure seguides els quatre episodis (inclòs aquest estrena) entre dijous 16 i divendres 17 al OCINE El Vendrell.
Els vídeos com sempre en versió original.



 Asesinos de elite (Killer elite)
Thriller d’acció basat en fets reals.
Director Gary McKendry
Amb Jason Statham, Clive Owen i Robert de Niro
Coproducció USA  - Austràlia

Història d’un agent d’operacions especials que ha de retornar a reunir el seu vell equip per rescatar un dels socis i mentor,  per això s’hauran d’enfrontar amb el Servei Aeri Britànic (SAS) per tal d’atacar un grup de soldats renegats, tot plegat provocarà una crisi internacional.
Jason Statham és un actor britànic al que vau poder veure amb Brad Pitt a la pel•lícula “Snatch: Cerdos y Diamantes” (Snatch) l’any 2000,  la sèrie de pel•lícules titulades Transporter   o  a The Italian Job en la versió del 2003 amb Edward Norton, Mark Wahlberg i Donal Sutherland, entre moltes altres films d’acció. Cliwe Owen actor a qui li agrada variar en els tipus e paper, va ser el “Rey Arturo” (2004) o la paròdia de James Bond en el paper de 006 a “La Pantera Rosa” (2006), o en Duplicity (2009) amb Julia Roberts.
De Robert de Niro, en dir el seu nom no cal afegir res més pel que són amants del cinema, t’agradi més o menys no se li pot negar la seva categoria com actor polifacètic on els hi hagi.
Gary McKendry s’estrena com director amb aquest a pel•lícula, però va tenir una nominació als premis  Academy Awars for Best Live Action Short Film per un documental de l’any 2004.
La reacció del públic quan Robert de Niro arriba a l'estrena.

Continuen en cartell:
Kika Super Bruja 2
Mientras Duermes
Un Golpe de Altura
Tintin i el Secreto del Unicornio (normal i 3 D)
Detrás de las paredes
Los Pitufos
La Gran Aventura de Winter el Delfin
Tiburon (3D9

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars