OCINE EL VENDRELL, Programació del 2 al 8 de desembre

de novembre 30, 2011


In Time
Ciència Ficció d’acció
Director: Andrew Niccol
Amb Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Johnny Galecki, entre d’altres.
Ser jove i tenir sempre 25 anys, té com a preu haver de pagar en temps de vida com a moneda i així evitar la superpoblació.
De Justin Timberlake ja em vam parlar fa pocs mesos arrel l’estrena de Bad Teacher,  persona polifacètica, cantar i interpretar formen part de la seva activitat professional. A Amanda Seyfried la podeu recordar de Mamma Mia,  a Olivia Wilde l’heu vist fa poc a Cowboys & Aliens, quant a Johnny Galecki els seguidors de “Big Bang” saben molt bé que és Leonard Hofstadter,  un actor nascut a Bèlgica que va anar-se a viure de ben petit a Estats Units, que va participar a la sèrie Roseanne  i que en cinema va intervenir a Hancock amb Will Smith, o a Vanilla Sky amb Tom Cruise i Penelope Cruz.
Els videos com sempre en versió original


Estrene a LA.
Acero puro (Real Steel)  
Ciència Ficció, amb acció i drama.
Director. Shawn Levy
Amb Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, entre d’altres.
Hugh Jackman fa d’un boxejador en un temps futur on aquesta especialitat és d’alta tecnologia, amb boxejadors que son robots. Junt amb el seu fill construirà un robot perquè sigui un aspirant al títol de campió.
No cal presentar a aquest actor, prou conegut i reconegut, així que millor us oferim algunes dades actuals interessants, com que es troba treballant a Broadway presentant els seus números musicals favorits.
Evangeline Lilly la heu pogut veure a la sèrie “Perdidos” i forma part de l’equip d’actors i actrius de “El hobbit” que s’estrenarà el proper any.  Dakota Goyo és un jove actor canadenc, que feia de jove Thor.
I aquí teniu a Hugh Jackman actuan a Broadway



Fuga de cerebros 2
Comèdia gamberra
Director: Carlos Therón.
Amb Adrián Lastra, Alberto Amarilla, Canco Rodríguez,  entre d’altes i amb  la intervenció de David Hasselhoff.
Un jove persegueix a la xicota de la seva vida a Harvard, ajudat dels seus amics la vol conquerir. Però sorgirà un triangle, perquè apareix una noia de la que va estar enamorat quan era nen.
Adrián Lastra,  ha intervingut a moltes sèries de televisió, com Aída, BuenAgente, Manolo y Benito. En cine va intervenir a Primos. Al 2007 va obtenir el premi al millor Cover masculí  (actor altenatiu) per Hoy No Me Puedo Levantar. Alberto Amarilla es un actor amb un ampli recorregut en televisió i cimena, des de Mar Adentro,  El Camino de los Ingleses, Imago Mortis; a TV a Siete Vidas, El Comisario, Mis Adorables Vecinos, Vida Loca, entre d’altres.  També ha fet teatre.  Canco Rodríquez també es conegut per les seves intervencions en sèries de televisió com ara Aída. Al cine ha intervinut a Isi Disi o a Fugas de Cerebros 1. Quant a David Hasselhoff, molt conegut per El Coche Fantástico o per Los Vigilantes de la Playa.  En teatre va fer en el seu moment de Danny Zucco a Grease, també va treballar a Chicago, entre d’altres.


Happy Feet 2
Animació
Producció Austràlia i Estats Units
Director Geroge Miller
Altre pel•lícula on el doblatge original ve ple d’actors molt coneguts, com Elijah Wood (Froro en El Senyor dels Anells), Mat Damon, Brad Pitt, Robin Williams entre d’altres.
Un pingüí fill del Mestre del Tap que sent “coreofòbia” o sigui odia ballar., s’escapa i topa amb un Poderos pingüí que pot volar, el pare del petit pingüí no pot competir amb aquesta habilitat, però...

Vicky el Vikingo (Català)
Aventuras
Producció Alemanya
Director Michael Bully Herbig
Amb Jonas Hämmerle, Waldemar Kobus, entre d’altres.
Adaptació de la sèrie infantil de dibuixos animats.


Continuen en cartell
El Gato con Botas
Tintin y el secreto del unicornio
La gran aventura de winter el delfin
Asesionos de elite
Amanecer parte 1
Un golpe de altura.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars