MEDALLES PER ESPORTISTES DE BANYERES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL 2011 I AL CAMPIONAT DE CATALUÑA DE JOVES PROMESES 2011

de novembre 02, 2011

El diumenge 23 d’Octubre, és va celebrar al pabelló municipal de la Mar Bella (Barcelona), el Campionat de Catalunya de Joves Promeses. El Taekwondo Banyeres va portar tres competidors (Sergio Sánchez, Oscar Saiz i Oscar García), obtenint aquest últim, una medalla de bronze a la categoria de pesat.
D’altre costat, Oscar Ruíz va aconseguir la medalla de bronze al Campionat de Catalunya Infantil,  fent dos combats i perdent a semifinals de un punt i lesionat de un genoll, demostrant molt coratge i valentia. Eric Medina va perdre a quarts de final, fent també un gran combat.

El Taekwondo Banyeres, poc a poc, s’està fent un lloc dins del taekwondo català, aconseguint  bones actuacions i medalles en els campionat on competeixen