Gran resposta a la Convocatòria per a la Donació de Sang a Banyeres del Penedès del 11.11.11

de novembre 16, 2011




El divendres  11 de novembre de 2011,  el Banc de Sang i Teixits va estar a Banyeres del Penedès per fer realitat. la campanya de donació que va promulgar Joan Rey, delegat, i a la que van respondre donant el seu suport l’Ajuntament de Banyeres, la regidora de sanitat, Joana Fernández, Ràdio Banyeres, els comerços del poble i la col•laboració de Masset del Lleó, Port Aventura, Aquum Spa la Pineda, Oscar Cines del Vendrell i el restaurant-buffet la Bleda 2 de Bellvei.

És van aconseguir 50 donacions reals i 5 oferiments,  molt per sobre de les que mai s’havien realitzat, ja que les anteriors oscil•laven entre 23 a 40 donants, la qual cosa va donar com a bona notícia que hi ha 11 nous donants a Banyeres.

Com agraïment a la seva generositat, els donants van rebre una ampolleta de vi del Masset del Lleò, i es van sortejar entre tots dues entrades per Port Aventura, dues entrades per l’Aquum Spa la Pineda, dues entrades per l’Òscar Cines del Vendrell i dos sopars-ball al restaurant-buffet la Bleda 2 de Bellvei.

El Banc de Sang i Teixits vol agrair la participació i solidaritat dels veïns i veïnes de Banyeres amb l’esperança que els resultats obtinguts siguin un punt de partida per properes campanyes.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars